Forever Living Products Srbija

Za sva pitanja budite slobodni da nas kontaktirate – KONTAKT

Kompletnu ponudu aloe vera proizvoda možete pogledati na sledećem linku –  Aloe Vera Proizvodi

Aloe Vera Novi Sad je jedno od predstavništava Forever Living Products kompanije. Forever Living Products kompanija je internacionalna kompanija koja posluje u preko 160 zemalja. Nastala je 1978. godine i do danas ima u svojoj ponudi veliki broj proizvoda i preko 120 miliona zadovoljnih korisnika.

Pocev od 1978, Forever Living Products je posvecen traženju najboljih prirodnih izvora za zdravlje i lepotu kako bi ih podelio sa svetom. Strast nam je da pomažemo drugima da se osećaju bolje i bolje izgledaju, a ponosni smo da radimo neke stvari malo drugacije. Mi posedujemo plantaže, proizvodne pogone, postrojenja za obradu, istraživanje i razvoj, laboratorije za kontrolu kvaliteta i distributivne kanale. Sve od aloe vera biljke, do magičnih proizvoda za Vas.

Forever Living Products

Forever Living Products Novi Sad

FLP kompanija je prisutna na tržištu Srbije još od već davne 2000. godine i od tada je poznata kao Forever Living Srbija. Kvalitetni prirodni proizvodi su postali nadaleko poznati i dostupni i ljudima u našoj zemlji.

Iz godine u godinu u Republici Srbiji je rastao broj zadovoljnih korisnika, a mi ćemo Vam nabrojati samo neke od proizvoda iz našeg asortimana koje možete pogledati na sajtu klikom na link:

Aloe Vera za lice

Kontaktirajte nas i ostvarite dodatni popust od 5 – 30%!

064/1993940

Najpopularniji proizvodi

Aloe Vera sokovi

Forever dodaci ishrani

Aloe Vera kreme

Forever pčelinji proizvodi

Forever kozmetika

Forever living paketi