Forever Living Products Srbija

Za sva pitanja budite slobodni da nas kontaktirate – KONTAKT

Forever Living Novi Sad je jedno od predstavništava Forever Living Products kompanije. Forever Living Products kompanija je internacionalna kompanija koja posluje u preko 160 zemalja. Nastala je 1978. godine i do danas ima u svojoj ponudi veliki broj proizvoda i preko 120 miliona zadovoljnih korisnika.

Pocev od 1978, Forever Living Products je posvecen traženju najboljih prirodnih izvora za zdravlje i lepotu kako bi ih podelio sa svetom. Strast nam je da pomažemo drugima da se osećaju bolje i bolje izgledaju, a ponosni smo da radimo neke stvari malo drugacije. Mi posedujemo plantaže, proizvodne pogone, postrojenja za obradu, istraživanje i razvoj, laboratorije za kontrolu kvaliteta i distributivne kanale. Sve od biljke, do proizvoda za Vas.

Forever Living Products

Forever Living Products Novi Sad

FLP kompanija je prisutna na tržištu Srbije još od već davne 2000. godine i od tada je poznata kao Forever Living Srbija. Kvalitetni prirodni proizvodi su postali nadaleko poznati i dostupni i ljudima u našoj zemlji.

Iz godine u godinu u Republici Srbiji je rastao broj zadovoljnih korisnika, a mi ćemo Vam nabrojati samo neke od njih koje možete pogledati na našem sajtu:

Kontaktirajte nas i ostvarite dodatni popust od 5 – 30%!