Infinite set by Forever

Infinite set by Forever je set proizvoda za kvalitetnu negu kože, fokusiran na anti-aging. Infinite set ima za cilj podmlađivanje kože koja ide od iznutra ka spolja sa fevolucionarnim formulama osmišljenim da:

  • hidriraju kožu
  • smanjuju pojavu finih linija i bora
  • povećavaju nivo kolagena za elastičnost kože
  • čuvaju mladalački izgled kože

 

BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu.
Pozovite naš call centar, saznajte cenu i ostvarite od 5 – 30% popusta!

Podelite:

Infinite set by Forever – Opis proizvoda

Infinite set by Forever je proizvod za negu kože kompanije Forever Living Products. Ovo je set proizvoda za kvalitetnu negu kože, fokusiran na anti-aging.

U naprednom kompletu za negu kože, neverovatni sastojci se kombinuju poput peptida, kolagena, prirodnih minerala i biljaka sa najnovijim naučnim dostignućima. Rezultat? Napredni proizvodi koji dopunjuju našu Aloja veru i poboljšavaju njena svojstva hidratacije i nege kože.

Infinite set by Forever – sastav

Infinite napredni komplet za negu kože je pogodan za sve one koji žele svežu kožu sa očuvanim osećajem mladosti. Ovde je fokus na anti-aging koji se odnosi na sve tipove kože.

Kako infinite set funkcioniše?
Sastojci kompleta deluju hidratantno, omekšavajuće i tretiraju kožu, sa fokusom protiv starenja. Uz redovnu upotrebu, proizvodi vašoj koži daju glatkoću i teksturu koja doprinosi osećaju mladosti.

Infinite set za negu kože sadrži:

.

Hydrating Cleanser

Infinite by Forever hidratantni cleanser je lagan i nežan hidratantni losion za čišćenje lica koji uklanja prljavštinu, masnoću i šminku. Sadrži pažljivo odabrane sastojke za osetljivu kožu lica.

Hidratantno sredstvo za čišćenje je bogato moćnim prirodnim sastojcima, kao što su ekstrakt nevena i aminokiseline jabuke. Ovi sastojci ne samo da obezbeđuju trenutnu hidrataciju kože, već i privlače čestice prljavštine i višak sebuma, za lakše čišćenje.

Natrijum glicinat, ekstrakt kokosa i aminokiselina glicin su nežni, površinski aktivni, prirodni hidratantni, hipoalergeni i neiritirajući, čineći kožu glatkom i čistom, bez isušivanja.

Ulje suncokretovog semena, bogato linolnom kiselinom i vitaminom E, razgrađuje prljavštinu i ostatke i nežno ih uklanja.

Firming Serum

Zahvaljujući visokoj koncentraciji aktivnih supstanci, serum za učvršćivanje daje koži dodatnu vlagu što smanjuje, između ostalog, pojavu finih bora. Efikasna kombinacija protiv starenja za vašu kremu za lice.

Firming serum za zatezanje kože sadrži peptid od tri aminokiseline koje oponašaju prirodne procese zaezanja kože. Kombinovan sa prirodnim sastojcima i našom moćnom aloja verom, serum hidrira kožu čineći je glatkom, kompaktnijom i izjednačuje nejednaki ton kože. Korišćenjem ovog seruma koža će vam biti lepša kako izgledom, tako i na dodir.

Collagen (firming) Complex

Collagen complex kao dodatak ishrani za kožu sadrži hidrolizovani morski kolagen i vitamin C koji doprinose novom stvaranju kolagena za normalno funkcionisanje kože. Takođe sadrži koncentrate ekstrakta citrusa na bazi dinje, ekstrakte pšenice sa ceramidima i biotinom koji pomažu u održavanju normalne kose i kože.

Restoring Creme

Da bismo upotpunili naš moćni asortiman protiv starenja, u ovu kremu smo uključili više od 15 sastojaka za kožu. Iako sadrži mnogo hidratantnih agenasa, restoring krema ima meku teksturu koja omekšava kožu i brzo se upija bez ostavljanja tragova ili osećaja masnoće na koži.

Želite da poručite proizvod?
Budite slobodni da nam postavite i dodatna pitanja..