Infinite by Forever Collagen Complex

Lepota nije samo u negovanoj koži. Ona počinje sa odličnom ishranom. Foreverov prvi ekskluzivni dodatak lepoti pomaže vam da preuzmete kontrolu iz dubine vašeg organizma!

 • Bez glutena
 • Vitamin C koji pomaže zdravom formiranju kolagena 
 • Biotin za održavanje zdrave kose i kože
 • Pogodno za vegetarijance

 

BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu.
Pozovite naš call centar, saznajte cenu i ostvarite od 5 – 30% popusta!

 

Podelite:

Collagen Complex – Opis proizvoda

Collagen Complex by Forever je proizvod za negu kože kompanije Forever Living Products. Ovaj dodatak ishrani za kožu sadrži hidrolizovani morski kolagen i vitamin C koji doprinose stvaranju kolagena za normalno funkcionisanje kože. Takođe sadrži koncentrate ekstrakta citrusa na bazi dinje, ekstrakte pšenice sa ceramidima i biotinom koji pomažu u održavanju normalne kose i kože.

Infinite by Forever Collagen Complex – sastav

Kolagen kao dodatak ishrani je veoma bitan suplemnt za lepšu kožu. Vodite računa o svojoj koži – iznutra i spolja. Svi znamo da lepota nije samo u spoljašnjosti. Sa ovim modernim dodatkom ishrani sa kolagenom, ceramidima i ekstraktima dinje, Forever vam pomaže da preduzmete akciju na različitim aspektima vaše kože. Kolagen kompleks za učvršćivanje fokusira se na lepotu kože – iznutra i spolja.

Kolagen je jedan od proteina koji gradi našu kožu. Kako starite, proizvodnja kolagena se smanjuje, što znači da se smanjuje čvrstoća kože i pojavljuju se bore i fine linije. Hidrolizovani morski kolagen je glavni sastojak kompleksa za učvršćivanje. Hidrolizovan znači da je kolagen već razgrađen procesom koji se zove hidroliza. Protein se zatim deli na manje komade i zbog toga telo lakše i brže asimiluje kolagen.

Važni vitamini. Collagen complex za učvršćivanje takođe sadrži koncentrovane ekstrakte citrusa posebno iz crne dinje, koja se isključivo uzgaja u Francuskoj. Takođe sadrži vitamin C, koji pomaže u smanjenju umora i doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalno funkcionisanje kože. Čak je i biotin (vitamin B7) uključen jer pomaže u održavanju normalne kose i normalne kože.

Ceramidi kao glavni sastojak kompleksa za učvršćivanje. Oni su lipidni molekuli prisutni u ćelijskoj membrani naših ćelija. Nivo ceramida se smanjuje sa godinama, što se smatra jednim od razloga zašto koža postaje suva kako stari.

Iako kompleks kolagena sadrži ceramide pšenice, proizvod je klasifikovan bez glutena. Zaista, ceramidi se ekstrahuju jedinstvenim i patentiranim postupkom, u kojem se eliminiše gluten. Stroga kontrola kvaliteta i redovna testiranja se vrše kako bi se to osiguralo, a ciljna vrednost je i dalje znatno ispod granice od 20 mg glutena/kg.

Oralno uzimanje kolagena pokazalo je da smanjuje probleme u dubini lica, smanjuje nastanak bora i povećava elastičnost i hidrataciju kože. Konačno, vitamin C pomaže smanjenju umora, koji doprinosi stvaranju kolagena. Ovaj pristup lepoti iznutra je revolucionarni razvoj u borbi protiv starenja i to je ono što nedostaje svim drugim sistemima protiv starenja. Collagen Complex za učvršćivanje zajedno sa firming serumom za učvršćivanje i drugim proizvodi iz Infinite seta čine vrhunsko „oružje“ protiv kože koja izgleda staro, bledo i umorno.

Infinite by Forever Collagen Complex – opšta dejstva

Lepota nije samo u negovanoj koži. Ona počinje sa odličnom ishranom. Foreverov prvi ekskluzivni dodatak lepoti pomaže vam da preuzmete kontrolu iz dubine vašeg organizma!

 • Bez glutena
 • Vitamin C koji pomaže zdravom formiranju kolagena 
 • Biotin za održavanje zdrave kose i kože
 • Pogodno za vegetarijance

Infinite by Forever Collagen Complex – specifikacija i način upotrebe

 • Pakovanje: 60 tableta
 • Namena: Dodatak ishrani za odrasle sa kolagenom, ceramidom, vitaminom C i biotinom.
 • Uputstvo za upotrebu: Odrasli 2 tablete dnevno. Najbolje uzeti ujutru.
 • Sastav: Marine collagen hydrolysate (fish), Calcium L-ascorbate, Ceramides extract (wheat**), anti-caking agent (silicon dioxide), melon juice concentrate, hydrogenated palm oil, acidity regulator (dicalcium phosphate), biotin.
 • Napomene: Ne sme se prekoračiti preporučena doza. Proizvod nije zamena za raznovrsnu ishranu. Proizvod nije namenjen deci, trudnicama, dojiljama i osobama preosetljivim na njegove sastojke. Čuvati na suvom mestu na temperaturi do 25°C van domašaja dece.

Želite da poručite proizvod?
Budite slobodni da nam postavite i dodatna pitanja..