Forever Marine Collagen

Uz kolagen, vitamine i koktel esencijalnih hranljivih materija za telo, Forever Marine Collagen inspiriše vaše telo da bude najbolje u svakom životnom dobu i da prihvatite svaki dan sa sigurnošću.

  • Doprinosi boljem hidriranju kože
  • Doprinosi poboljšanju teksture kože
  • Doprinosi izgledu zategnutije kože
  • Doprinosi održavanju elastičnosti celog tela

 

BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu.
Pozovite naš call centar, saznajte cenu i ostvarite od 5 – 30% popusta!

Podelite:

Forever Marine Collagen – Opis proizvoda

Forever Marine Collagen je proizvod koji je proizvela kompanija Forever Living Products. Bioraspoloživi morski kolagen za piće za lepu kožu i jake zglobove

Inovativna kombinacija visokokvalitetnog ribljeg kolagena, biljnih ekstrakata i esencijalnih vitamina kao što su vitamin A, cink i biotin, koji doprinose održavanju lepe kože, kose i noktiju.

Lepota dolazi iznutra i možete je videti spolja uz Forever Marine Collagen. Forever Collagen vidno učvršćuje kožu, poboljšava njenu strukturu i povećava nivo hidratacije. Forever Marine Collagen je pravi eliksir mladosti koji zaista ima dobar ukus.

Forever Marine Collagen – Sastav

Dajte svojoj koži ljubav koju zaslužuje uz Forever Marine Collagen. Sa kolagenom, vitaminima i koktelom esencijalnih hranljivih materija za telo.

Forever Marine Collagen je forever dodatak ishrani koji promoviše lepotu kože, noktiju i kose, zahvaljujući stimulaciji proizvodnje kolagena u ljudskom telu, suplementi su dostupni u kesicama spremnim za upotrebu.

Forever Marine Collagen – Šta je to?

Forever Marine Collagen je mešavina visokokvalitetnog morskog kolagena sa ekstraktima raznih biljaka. Proizvod sadrži osam različitih vrsta peptidnog kolagena iz riba iz atlantskog okeana. Ovaj dodatak ishrani sadrži mnogo vitamina, biotina, cinka i veliku količinu antioksidanata, kao što su acerola, godži bobice, sladić ili ekstrakt zelenog čaja. Treba dodati da acerola sadrži sto puta više vitamina C od limuna ili pomorandže.

Forever Kolagen – Dobra i elastična koža

Forever Kolagen doprinosi da se poboljša elastičnost kože, podržavajući njenu čvrstinu, što čini da koža izgleda bolje.

Kolagen – Eliksir mladosti

Ljudima na svetu postoji 28 poznatih vrsta kolagena. Najkvalitetniji su kolagen tipa 1, 2 i 3. Oko 90% kolagena u ljudskom telu čini kolagen tipa 1. Od 25. godine počinje da opada, a sa starenjem postaje sve manje prisutan. Posle 50 godina, zbog njegovog smanjenja, koža postaje mlohava, pojavljuju se bore, kosa postaje tanja, a ploča nokta slabi.

Kolagen je protein koji prirodno proizvodi ljudsko telo, jedna je od osnovnih komponenti vezivnog tkiva. Kolagen je glavni „građevinski blok“ kostiju, kože, zuba, tetiva, krvnih sudova i hrskavice. Kolagen se često naziva „protein mladosti“, jer doprinosi da koža bude glatka, čvrsta i hidratizovana, da zglobovi kostiju pravilno rade, a krvni sudovi budu elastični.

Forever Marine Collagen – opšta dejstva

Kolagen je najzastupljeniji protein u telu koji čini gotovo trećinu proteina, a najbitnja dejstva su:

  • Doprinosi u održavanju elastičnosti celog tela
  • Doprinosi u održavanju mladosti
  • Doprinosi izgledu zategnutije kože za mladalački izgled
  • Doprinosi boljem hidriranju kože
  • Doprinosi poboljšanju teksture kože

Forever Marine Collagen – specifikacija i način upotrebe

Forever Marine Collagen ima kiselkast ukus bobica koji lako možete popiti direktno iz kesice. Ove jednostavne i praktične kesice od 15 ml su takođe savršene i možete ih poneti sa sobom u pokretu!

Pakovanje: 450 mL 30 kesica po 15 ml

Sastav: Hidrolizovani riblji kolagen, koncentrovani voćni sok, koncentrat ploda acerole u prahu 10:1, zaslađivači (eritol, steviol glikozidi), regulator kiselosti, vitamin C, zgušnjivači (pektin, akacija guma), vitamin A, koncentrat soka šargarepe, suvi ekstrakt godzi bobica, arome (muskatno grožđe, avokado), ekstrakt lista zelenog čaja, cink, emulgatori, konezim Q10,  konzervans, suvi ekstrakt ploda crnog bibera, biotin (D biotin).

Čuvati na hladnom i suvom mestu

Želite da poručite proizvod?
Budite slobodni da nam postavite i dodatna pitanja..