Forever Aloe Mango

Forever Aloe Mango

Dodali smo tropski doživljaj u naš najnoviji napitak od aloje! Iskusite savršeni spoj aloje (aloe vera) i prirodnog pirea manga u Forever Aloe Mango, koji sadrži sve blagodeti aloje, uz slasni tropski ukus.

Sve što volite kada je u pitanju aloja, u kombinaciji sa ukusnim, prirodnim mangom.

• 86% čist gel iz unutrašnjosti lista aloje
• bez dodatih konzervansa
• izvor vitamina C
• ukusan prirodni pire manga za bolji ukus

 

BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu.
Pozovite naš call centar, saznajte cenu i ostvarite od 5 – 30% popusta!

Podelite:

Forever Aloe Mango – Opis proizvoda

Šta je bolje od sočnog, slatkog, savršeno dozrelog manga? Šta kažete na kombinaciju ove ukusne voćke i čiste aloe vere sa Foreverovih polja? Novi Forever Aloe Mango dodaje tropski doživljaj našoj liniji ukusnih napitaka od aloje, kako bi stavio nabolje od prirode u vašu čašu.

Forever Aloe Mango sadrži sve blagodeti našeg najprodavanijeg proizvoda Forever Aloe Vera Gela, uz 86% čiste aloe vere i odličnog ukusa prirodnog, tropskog voća manga. Voće manga je puno veoma hranljivih sastojaka i obiliuje veoma bitnim vitaminima kao što je vitamin C, koji doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i smanjenju umora i iscrpljenosti.

Voće koje se koristi za Forever Aloe Mango bere se u trenutku potpune zrelosti i o tome se vodi baš računa. Ovim se osigurava potpun ukus i sadržaj hranljivih sastojaka koji je na optimalnom nivou.

Biljka Aloe Vera ima svoju prirodnu sposobnost čišćenja organizma. Jedinstveni polisaharidi, acemanan i drugi hranljivi sastojci u aloji, pomažu probavi i imunitetu. Kao i svi naši sokovi od aloje, Forever Aloe Mango je aseptički obrađen, dopuštajući tako formuli da egzistira bez konzervansa.

Sastav Forever Aloe Manga

Ako želite da učinite nešto za svoj imunitet, uključite mango u svakodnevnu ishranu.

Mango je pun beta-karotena, a daleko najefikasnija konverzija u vitamin A je upravo iz beta-karotena – snažan antioksidant koji štiti organizam od upala. Dodatak ishrani sa Aloe vera gelom i vitaminom C. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i smanjenju umora i iscrpljenosti.

Pozitivna dejstva Forever Aloe Manga

Zbog visokog udela gvožđa, mango se preporučuje svima koji pate od anemije, a posebno trudnicama i ženama u menopauzi. Trudnice, kojima su lekari propisali dodatke ishrani sa gvožđem mogu deo svojih potreba za ovim elementom zadovoljiti jedući ukusni mango.

Forever Aloe Mango – specifikacija i način upotrebe

  • Pakovanje: 1 litar.
  • Sastav:: stabilizovani Aloe vera gel iz unutrašnjeg dela lista 86%, koncentrovana kaša ploda manga (Mangifera induca L.) 10%, fruktoza, aroma manga, L- askorbinska kiselina (vitamin C), antioksidans: askorbinska kiselina, regulator kiselosti: limunska kiselina.
  • Upotreba: Piti 3 puta po 40 ml dnevno. Svaku porciju izmešati sa 240 ml vode ili soka. Promućkati pre upotrebe.
  • Nakon otvaranja čuvati u frižideru na temperaturi nižoj od 7 °C ne duže od 30 dana

Želite da poručite proizvod?
Budite slobodni da nam postavite i dodatna pitanja..