Aloe Body Wash

Nežno, ali moćno čišćenje, uz regenerišuće karakteristike aloe vere.

 • Nežan, ali moćan čistač
 • Otklanja nečistoću i ulja, a kožu ostavlja čistom i mekom
 • Zadržava vlagu kože
 • Sadrži preko 37% čistog aloja vere gela
 • Održava optimalni nivo vlažnosti kože
 • Ostavlja osećaj čistoće i svežine
 • Pogodno za sve tipove kože.

 

BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu.
Pozovite naš call centar, saznajte cenu i ostvarite od 5 – 30% popusta!

Podelite:

Aloe Body Wash – Opis proizvoda

Aloe Body Wash je proizvod koji je proizvela kompanija Forever Living Products. Aloja vera gel za tuširanje je nešto najbolje što priroda nudi da nahrani i očisti vašu kožu specijalnim Forever Aloe Vera sredstvom za pranje tela. Ova formula bez sulfata sadrži savršenu mešavinu aloe vere, umirujućih ulja i sastojaka za regeneraciju kože koji će ukloniti prljavštinu i ostaviti vašu kožu mekom i osveženom.

Aloe Body Wash – Sastav

Jedinstveni kremasti gel za tuširanje sa hranljivim uljima i biljnim ekstraktima i aloja za negu kože nežno čisti i neguje kožu.
Neka najbolje što priroda nudi da nahrani i očisti vašu kožu novim Forever Aloe Vera sredstvom za pranje tela.

Ova formula bez sulfata pruža snažno, ali nežno čišćenje, sa sastojcima za regeneraciju kože koji će ukloniti prljavštinu i ostaviti vašu kožu mekom i osveženom.

Aloe Vera Bodi Wash je pH izbalansiran kako bi pomogao da zadrži vlagu u koži i podstiče hidrataciju. Ključni sastojak, aloe vera, pomaže u borbi protiv starenja podstičući hidrataciju, dok vitamini A, C i E neguju i podržavaju kožu zdravog izgleda.

Kada se Aloe Body Wash pretvori u bogatu, kremastu penu koja se lako ispira bez otklanjanja prirodne vlažnosti kože, odmah ćete primetiti razliku. Sastojci poput ulja argana, ekstrakta cveta arnike i hidrolizovanih estri jojobe, omogućuju nežno čišćenje, dok istovremeno povećavaju hidrataciju kože, ostavljajući je nežnom i mekom.

Nemojte posezati za tekućim sapunima koji ne hrane i isušuju vašu kožu. Aloe Body Wash vam pruža moćno čišćenje uz savršenu mešavinu sastojaka od kojih će vaša koža postati zdravija i izgledati sveže.

Aloe Bodi Vash je dizajniran za sve tipove kože, uključujući osetljivu i iritiranu kožu.

Aloe Body Wash – čisti nežno i temeljno

Prilikom korišćenja aloe body wash-a, odmah ćete osetiti razliku kada se ovaj preparat pretvori u bogatu, kremastu penu koja se lako ispira bez dehidracije kože. Nežno čišćenje je omogućeno prirodnim sastojcima pomažu u omekšavanju kože dok povećavaju njenu hidrataciju i mekoću.
Nemojte koristiti bilo koje drugo sredstvo za pranje tela koje ostavlja vašu kožu suvom ili lišenom hranljivih materija.

Sa ovim proizvodom, dobićete moćno čišćenje koje ste tražili, sa savršenom mešavinom sastojaka koji će vašu kožu učiniti zdravom i osveženom.

Aloe Body Wash – opšta dejstva

Aloe body lotion vam donosi najbolje iz prirode uz snažne sastojke kao što su arganovo ulje, ekstrakt cveta arnike i hidrolizovane estre jojobe za mekšu i hidriranu kožu. Neka od najbitnijih dejstava su:

 • Nežan, ali moćan čistač
 • Otklanja nečistoću i ulja kako bi koža bila čista i meka
 • Zadržava vlagu kože
 • Održava optimalni nivo vlažnosti kože
 • Ostavlja osećaj čistoće i svežine
 • Aloe vera podržava efekte protiv starenja, promoviše hidrataciju kože
 • vitamini A, C i E neguju i podržavaju zdravu kožu,
 • arganovo ulje, ekstrakt cveta arnike nežno čisti kožu
 • Hidrolizovani estri jojobe pomažu u omekšavanju kože dok povećavaju hidrataciju i glatkoću.

Aloe Body Wash – specifikacija i način upotrebe

Pakovanje: 236 mL

Sastav: sok lista Aloe Barbadensis (Stablizovan* Aloe Vera Gel), voda, Kokamidopropil Betain, Kokamidopropil hidroksisultan, Propanediol, Natrijum Metil 2-Sulfolaurat, Natrijum Kokoil Glicinat, Natrijum kokoamfocetat, Polikrilat krospolimer-6, Dinatrijum 2-Sulfolaurat, Lauril Glicosid, hidrolizovani estri jojobe, ekstrakt irske mahovine (Chondrus Crispus), ulje koštice argana (Argania Spinosa), ekstrakt cveta brđanke (Arnica Montana), Glicerin, Natrijum kokoil glutamat, Natrijum lauroil laktilat, Glikol distearat, Lauret-4, Natrijum Hialuronat, Kaprilil glokol, Hidroksiacetofenon, Dinatrijum EDTA, limunska kiselina, Hlorfenesin, Fenoksietanol, sorbinska kiselina, Kalijum Sorbat, parfem, Hlorofilin- Bakar kompleks (CI 75810).

Uputstvo za upotrebu: naneti na sunđer ili lufu za tuširanje, nežno utrljati kružnim pokretima na celo telo. Isprati vodom.

Želite da poručite proizvod?
Budite slobodni da nam postavite i dodatna pitanja..