Aloe Krema za sunčanje

Sve izgleda lepše kada sunce ogreje, ali sve ima i svoju drugu stranu! Današnjim saznanjima o opasnostima prekomemog izlaganja sunčevim zracima u potrazi smo za najkvalitetnijim proizvodima za zaštitu kože od sunca. Aloe krema za sunčanje vam upravo to i pruža!

Kombinacijom savremene nauke i prirodnih sastojaka ovo delotvorno sredstvo umiruje, vlaži i štiti kožu od štetnog uticaja sunčevih zraka i vetra. Sa zaštitnim faktorom 30, Aloe Sunscreen odbija UVA i UVB sunčeve zrake, dok istovremeno ovaj lakorazmazivi losion od čistog stabilizovanog aloe vere gela pomaže u očuvanju prirodne vlage kože.

• Visoki zaštitni faktor za bolju zaštitu od sunca
• Snažna, vodootporna formula
• Vlaži kožu za dugotrajno očuvanje boje
• Siguran i dovoljno nežan za Vašu decu

 

BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu.
Pozovite naš call centar, saznajte cenu i ostvarite od 5 – 30% popusta!

Podelite:

Aloe Krema za sunčanje – Opis proizvoda

Aloe Krema za sunčanje (Forever Aloe Sunscreen) je krema za sunčanje kompanije Forever Living Products. U pitanju je krema koja je napravljena da štiti kožu od štetnih zraka sunca. U aloe kremi za sunčanje nalazi se čist i stabilizovan Aloe Vera Gel koji pomaže koži da sačuva prirodnu vlagu.

Izuzetno je važno da kožu tretiramo pravim i dobrim preparatima, posebno u novo vreme kada je postalo izuzetno štetno za kožu izlaganje sunčevim zracima.

Iz ovog razloga kompanija FLP je putem specijalnih tehnologija i prirodnih sastojaka, napravila odličan proizvod – Forever Aloe Sunscreen (aloe krema za sunčanje). Ovaj proizvod će Vas adekvatno zaštititi od sunca i pružiti Vašoj koži adekvatnu negu, ostavljajući je svežom, mekom, nežnom i hidratnom.

Sastav i primena Aloe kreme za sunčanje

U Aloe kremi za sunčanje kao što smo već spomenili nalazi se Aloe Vera Gel koji je poznat po tome da je odličan za kožu, da pruža izuzetnu negu i hidrataciju koži. Ova krema pored toga što štiti kožu od sunca, pruža koži izuzetnu hidrataciju, umiruje je, posebno kod isušenosti i opekotina nastalih miksovanim dejstvom vetra i sunca.

Kombinacijom savremene nauke i prirodnih sastojaka ovo delotvorno sredstvo umiruje, vlaži i štiti kožu od štetnog uticaja sunčevih zraka i vetra. Forever Aloe krema za sunčanje sadrži i zaštitni faktor 30 koji štiti kožu od ultravioletnog zračenja.

Sama krema za sunčanje je laka za korišćenje i razmaziva i pruža koži mekoću i hidrataciju. Pored toga što ima visok faktor zaštite od UVA i UVB zračenja, aloe krema za sunčanje je i vodootporna. Ovo je odlična stvar za letnji period i kupanje na moru, a dobro znamo da većina opekotina nastane baš u vremenu provedenom u vodi.

Krema zadržava svoj zaštitni faktor i čak nakon 40 minuta od kontakta sa vodom. Ovom kremom dobijate negu i tokom sunčanja i tokom kupanja. Ukoliko se ove godine odlučite da Vaš odmor provedete negde na moru, ovaj proizvod je neophodan za Vaš lagodno letovanje.

Aloe kreme za sunčanje – opšta dejstva

 • Sadrži visok zaštitni faktor od Sunca
 • Pruža koži sjajnu hidrataciju
 • Umiruje kožu i ona ostaje nežna, glatka i meka
 • Očuvanje boje
 • Snažan i vodootporni sastav kreme
 • Daje protekciju od ultravioletnog zračenja sunca
 • Siguran i dovoljno nežan za decu
 • Visok procenat Aloe Vera Gela koji je izuzetan za kožu

Aloe kreme za sunčanje – specifikacija i način upotrebe

 • Pakovanje: tuba 118ml.
 • Rok trajanja: 4 godine
 • Sastav: Homosalate, octisalate, avobenzone, ensulizole, octocrylene, gel Aloe barbadensis (stabilizovani gel Aloe vere), voda, dimetikon, polisorbat 80, C12-15 alkil-benzoat, hidroksietil-aktilat/natrijum akriloildimetiltaurat kopolimer, skvalan, gliceril stearat, cetilni alkohol, glicerin, polisorbat 60, VP/eikozen kopolimer, PEG-100 stearat, diazolidinil-urea, metilparaben, propilparaben, ksantan-guma, miris, tokoferil acetat.
 • Način upotrebe: Naneti obilno na sva područja (lice, ruke,telo) izložena Suncu 15-30 minuta pre izlaganja suncu, sunčanja. Ponoviti postupak kada se koža osuši ili u roku od 40 minuta nakon kontakta sa vodom.

Želite da poručite proizvod?
Budite slobodni da nam postavite i dodatna pitanja..