Aloe Cooling Lotion

Dozvolite da snaga mentola, unutrašnji sadržaj lista aloje i ostali prirodni sastojci podrže vaš aktivan stil života. Doživite savršen osećaj opuštanja nanošenjem Aloe Cooling Lotion na vašu kožu na kraju dugog dana ili nakon treninga.

 • Losion koji hladi sa mentolom, eukaliptusom i alojom.
 • Osvežava kožu i lako se nanosi na mišiće i zglobove.
 • Daje moćan osećaj svežine.
 • Pomaže umornim mišićama osećajem hlađenja i smirivanja.
 • Pomaže u oporavku nakon treninga.
 • Brzoupijajući, ne masti kožu i daje prijatan osećaj.

 

BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu.
Pozovite naš call centar, saznajte cenu i ostvarite od 5 – 30% popusta!

Podelite:

Aloe Cooling Lotion – Opis proizvoda

Aloe Cooling Lotion je proizvod koji je proizvela kompanija Forever Living Products.

Aloe osvežavajući losion – napunite i osvežite umorne mišiće i zglobove alojom, okrepljujućim MSM mentolom i umirujućim uljem eukaliptusa. Nanesite kremu na povređena područja nakon napornog treninga ili umasirajte u kožu na kraju dugog dana i rezultate ćete videti jako brzo.

Aloe Cooling Lotion – Sastav

Forever Aloe Cooling Losion je novi proizvod koji zamenjuje Aloe crvenu kremu, emulzija je razvijena za vaš aktivan životni stil.  Dizajnirana je za sve koji traže način da imaju manje bolova u mišićima i zglobovima.
Ova krema je savršena za smirivanje umornih mišića i zglobova, Forever’s Aloe Cooling Losion će sigurno biti Vaš novi najbolji prijatelj. Savršena je da je ubacite u torbu za teretanu ili stavite na noćni stočić kako biste se smirili pre nego što odete na spavanje.

Ovaj losion sadrži moćnu kombinaciju mentola, ulja eukaliptusa i ekstrakta ruzmarina. Takođe uključuje MSM (metilsulfonil metan) – organsko jedinjenje koje je treći najzastupljeniji mineral u telu.

Forever Living Aloe Cooling Lotion je odličan način za ublažavanje bolova, nelagodnosti u mišićima, zglobovima, leđima i kičmi. Mast istovremeno hladi i zagreva, zbog sadržaja mentola dobijenog iz ulja nane. Mentol ima antiseptički efekat i koristi se u mnogim preparatima koji smanjuju bol, zbog svojih anestetičkih i rashladnih svojstava.

Aloe vera gel – dobijen od vrste Aloe Barbadensis Miller, obezbeđuje koži prirodnu zaštitnu barijeru i adekvatnu hidrataciju, zahvaljujući svojoj prirodi savršeno se upija u kožu, utiče na pravilnu regeneraciju kože.

Mentol – napravljen od etarskog ulja nane, prirodnog sredstva sa antiseptičkim dejstvom, uništava bakterije na koži, popularan sastojak mnogih rashladnih i zagrejavajućih masti i emulzija, deluje rashlađujuće i anestetički, ima tipičnu aromu mente koja je divno osvežavajuće.

Ulje eukaliptusa – njegove glavne komponente eukaliptusa i alfa-terpineola, ima anestetička, opuštajuća i umirujuća svojstva. Takođe ima korisna svojstva za respiratorni sistem. Uobičajeni sastojak mnogih masti za hlađenje i zagrevanje.

MSM – (metilsulfonil metan) – organsko jedinjenje koje je treći najzastupljeniji mineral u telu.


Aloe Cooling Lotion – primena kreme

 • Kada osećamo ukočenost zglobova,
 • Kada želimo da ublažimo nelagodnost u mišićima,
 • Kada osećamo bolove u leđima u lumbalnoj regiji,
 • Kada želimo da povećamo pokretljivost zglobova,
 • Kada želimo da ohladimo određene delove tela,
 • Kada želimo da uradimo opštu masažu tela

Aloe Cooling Lotion – opšta dejstva

Dozvolite da snaga mentola, unutrašnji sadržaj lista aloje i ostali prirodni sastojci podrže vaš aktivan stil života. Doživite savršen osećaj opuštanja nanošenjem Aloe Cooling Lotion na vašu kožu na kraju dugog dana ili nakon treninga.

 • Losion koji hladi sa mentolom, eukaliptusom i alojom.
 • Daje moćan osećaj svežine.
 • Pomaže u oporavku nakon treninga.
 • Brži oporavak mišića
 • Brzoupijajući, ne masti kožu i daje prijatan osećaj.
 • Osvežava kožu i lako se nanosi na mišiće i zglobove.
 • Pomaže umornim mišićama osećajem hlađenja i smirivanja.

Aloe Cooling Lotion – specifikacija i način upotrebe

Kako koristiti Forever Aloe Cooling Losion?

Nanesite malu količinu emulzije na odabrani deo tela i utrljajte dok se potpuno ne upije. Forever Aloe Cooling Losion je topikalni preparat sa svojstvima hlađenja, analgetika i protiv edema. Zahvaljujući sadržaju aktivnih supstanci, nervni završeci na koži su iritirani – kao rezultat toga, krvni sudovi se šire i poboljšava se dotok krvi u bolno područje.

Forever Aloe Cooling Losion je mast koja se može koristiti za lečenje mnogih bolesti. Biće korisno u lečenju tegoba u zglobovima, mišića, kašlja, curenja iz nosa ili alergija. Efikasnost ovog preparata proizilazi, između ostalog, i iz sadržaja ulja eukaliptusa, mentola, MSM-a i aloe vere, koji omogućavaju zagrevanje i začepljenje bolnih tačaka.

Specifikacija

Pakovanje: 118 ml

Sastav: Aloe Barbadensis Miler (sok od unutrašnjeg dela lista), voda, Dimetil sulfon, Mentol, Arginin, Glicerin, Karbomer, Dimetikon, ulje lista eukaliptusa, Fenoksietanol, Dinatrium EDTA, Kaprilil Glikol, Kamfor, Kalijum sorbat, limunska kiselina, Heksilen glikol, Etilheksilglicerin, Alantoin, Polisorbat 80, Natrium benzoat, Askorbinska kiselina, Natrium hijaluronat, Glicin iz sojinog ulja, Tokoferol, ekstrakt biljke Borač 1,2 Heksanediol, ekstrakt lista ruzmarina.

Uputstvo za upotrebu: Naneti na mišiće i zglobove. Sadrži ulje eukaliptusa. Moguća alergijska reakcija. Izbegavati kontakt sa osetljivim područjima. U slučaju kontakta nežno isprati vodom tokom nekoliko minuta

Želite da poručite proizvod?
Budite slobodni da nam postavite i dodatna pitanja..