Sonya daily skincare system

Sonya daily skincare system je dizajniran posebno za promenljive potrebe naše kože. Proizvodi sadrže visoku koncentraciju aloe vere i drugih biljnih sastojaka za negu kože u predivnoj osvežavajućoj formuli na bazi gela. Zajedno pomažu poboljšanju izgleda kože i čine je mekom, glatkom i hidriranom.

 • Naučno ispitan napredni gel sistem
 • Sadrži visoku koncentraciju aloe vere i drugog bilja
 • Dovoljno nežan za svaku životnu dob
 • Za mešovitu kožu

BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu.
Pozovite naš call centar, saznajte cenu i ostvarite od 5 – 30% popusta!

Podelite:

Sonya daily skincare system – Opis proizvoda

Sonya daily skincare system je proizvod za negu kože kompanije Forever Living Products. Ovo je set proizvoda za kvalitetnu negu kože, na bazi gela koja daje izvanredne rezultate.

Sonya daily skincare system je dizajniran posebno za promenljive potrebe naše kože. Proizvodi sadrže visoku koncentraciju aloe vere i drugih biljnih sastojaka za negu kože u predivnoj osvežavajućoj formuli na bazi gela. Zajedno pomažu poboljšanju izgleda kože i čine je mekom, glatkom i hidriranom.

Sonya daily skincare sastav

Sonya sistem za dnevnu negu kože je pogodan za sve uzraste i tipove kože i idealan je za kombinovanu kožu. Mešovita koža se ponekad može osetiti suvom, ponekad masnom, a ponekad ni jedno ni drugo. Mnogi ljudi koji se ne prepoznaju u specifičnim problemima kože ili koji identifikuju svoju kožu kao „normalnu“ zapravo imaju mešovitu kožu.

Sonya daily skincare za negu kože sadrži:

 • Refreshing gel cleanser (osvežavajući gel za čišćenje)
 • Illuminating gel (iluminirajući gel)
 • Refining gel mask (korekcijska gel maska)
 • Soothing gel moisturizer (umirujući gel za hidrataciju)

.

Refreshing gel cleanser (osvežavajući gel za čišćenje)

Sonya osvežavajući gel za čišćenje. Umesto sapuna kao osnova, najnoviji Sonya osvežavajući gel za čišćenje koristi novi sistem za prenos na bazi gela u svrhe čišćenja bez iritacije kože zahvaljujući našem stabilizovanom aloe vera gelu i moćnom bilju. Uklanja čak i mrtve ćelije kože zahvaljujući ekstraktu akacije. Bogat je antioksidansima, poput aminokiselina iz jabuke i hidroksiacetofenona, koji su osnova za regulaciju kombinovanog tipa kože.

Specifičnost ovog proizvoda:

 • Kondicionira kožu dok je čisti
 • Aloja umiruje kožu
 • Nežna pena za mešovitu kožu

Illuminating gel (iluminirajući gel)

Mlađa koža ima prirodan sjaj. Posvetlite vašu kožu pomoću našeg novog iluminirajućeg gela koji pomaže da se vrati prirodna blistavost. Uvijeni peptidi u ovom brzoupijajućem gelu pomažu da se poslednja tehnologija iz oblasti nege kože brzo dopremi i preko noći pomaže unapređenju sveukupnog izgleda kože.

 • Izjednačava ten
 • Posvetljuje opšti izgled kože
 • Smanjuje vidljivost proširenih pora

Koren sladića i jedinstvena mešavina zelenih i smeđih algi pomažu da se ujednači ten i ublaži vidljivost staračkih pega. Ova mešavina algi je uparena sa lipozomima i tako omogućava da se pozitivna svojstva isporuče koži tačno tamo gde je najpotrebnije. Takođe koristimo i ekstrakt crvene deteline u naporu da se smanje proširene pore.

Refining gel mask (korekcijska gel maska)

Korekcijska gel maska daje novo značenje pojmu „san za lepotu”. Naučno formulisana da dovede do optimuma funkcionisanje kože tokom noći, ona uravnotežuje prirodne funkcije tela tokom sna i pomaže balansu – tako što kontroliše masnoće i posvetljuje ten. Samo nanesite masku pre spavanja i pustite da radi svoje!

 • Pomaže da ten izgleda zdravije
 • Pomaže u disbalansu mešovitog tipa kože
 • Hrani kožu dok spavate

Soothing gel moisturizer (umirujući gel za hidrataciju)

Umirujući gel za hidrataciju izgleda kao losion, ali ova formula na bazi gela se topi u vašu kožu. Ispunjen biljem i drugim bogatim sastojcima, ovaj gel-losion se razlaže u hidroinfuzni nosač koji se kompletno apsorbuje – a vama pruža hidriran i svež ten.

 • Kolagen koji poboljšava izgled kože
 • Preko deset prirodnih biljnih ekstrakata i ulja
 • Hidroinfuzni nosač vlažnosti

Preko deset prirodnih biljnih ekstrakata i ulja, uključujući estre jojobe i maslinovo ulje, pomaže da se koža oseća hidrirano i gipko. Beta glukani iz pečuraka su dodati ovoj jedinstvenoj formuli da umire kožu i izjednače ten.

Takođe smo dodali sastojke koji se bore protiv znaka starenja poput linolejske kiseline i hidroliziranog kolagena, naučno razrađenog tako da ide u kožu tamo gde je najpotrebniji i fitinsku kiselinu, moćnu podršku mešovitom tipu kože, a sve to da bi se poboljšao izgled vašeg tena.

Sonya daily skincare – specifikacija i način upotrebe

Sonya daily skincare je napravljen specijalno za mešoviti tip kože koji može da varira i menja se u značajnoj meri. Ovaj višestruko koristan sistem ne samo da kontroliše masnoću, već i isporučuje vlažnost tamo gde je ona najpotrebnija. Najnovija gel tehnologija sa nižom molekularnom težinom pomaže prenosu aktivnih sastojaka tačno tamo gde je koži najpotrebnije.

Ukoliko imate specifične zahteve u pogledu nege kože, ova linija proizvoda sjajno funkcioniše sa našim balansirajućim tonikom, pilingom za lice, kremom za predeo oko očiju i drugim proizvodima za negu kože za posebno osmišljene rezultate. Predlažemo korišćenje dnevnog zaštitnog losiona ujutru i Sonya umirujućeg gela za hidrataciju tokom noći.

 • Pakovanje: 4 tube + neseser
 • Način upotrebe: Nežno umasirati umerenu količinu gela u kožu kako bi se umirila i negovala

Želite da poručite proizvod?
Budite slobodni da nam postavite i dodatna pitanja..