F15 paket Beginner Vanila

F15 paket nudi personalizovani pristup boljem izgledu i osećaju. Izaberite nivo fizičke aktivnosti koji vam pomaže da dostignete vaše ciljeve i koji vas stavlja u poziciju za trajnu promenu.
Odlučili ste da upražnjavate vežbanje i zdravu ishranu? Možete početi sa F15 početnim programom nivoa 1 i 2. Naučite osnove vežbanja sa prilagođenim vežbama sa opterećenjem, osnovnim pokretima i kardio vežbanjem.

Izgradite osnove uz jednostavan priručnik za suplementaciju i ishranu, recepte za zdravu ishranu, proizvode za regulaciju težine i važne savete za zdrav život, poput saveta o korisnosti proteina i kako napraviti bolji doručak.

Sadržaj paketa:

 

BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu.
Pozovite naš call centar, saznajte cenu i ostvarite od 5 – 30% popusta!

Podelite:

F15 paket – Opis proizvoda

Preduzmite sledeći korak da izgledate bolje i osećate se bolje. Bilo da tek počinjete ili ste već stručnjak, F15 nudi programe vežbanja i ishrane za početnike, napredne učenike i majstore koji će Vam pomoći na vašem putu ka fitnesu i upravljanju težinom. Svaki 15-dnevni program je posebno dizajniran da vam pruži znanje koje vam je potrebno da se motivišete, pomognete da napravite trajne promene ka zdravijem načinu života i nastavite sa transformacijom.

F15 paket – Specifikacija i način upotrebe

  • Pakovanje: Paket
  • Doziranje: Prema uputstvu
  • Način upotrebe: Prema uputstvu
  • Proizvod nije namenjen dijagnozi, tretmanu, lečenju ili preventivi bilo koje bolesti. Preporuke su napisane isključivo na osnovu ličnih iskustava korisnika

Želite da poručite proizvod?
Budite slobodni da nam postavite i dodatna pitanja..