Forever Freedom

Forever Freedom sadrži bogate hranljive materije, neophodne za normalnu funkciju zglobova, vitamin C i MSM – prirodni izvor sumpora potreban organizmu za održavanje pokretljivosti zglobova.

 • Doprinosi boljoj pokretljivosti zglobova
 • Doprinosi u zadržavanju tečnosti za podmazivanje unutar zgloba i održavanju potrebne viskoznosti

 

BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu.
Pozovite naš call centar, saznajte cenu i ostvarite od 5 – 30% popusta!

Podelite:

Forever Freedom – Opis proizvoda

Forever Freedom je još jedan odličan proizvod od kompanije Forever Living Products. Nastao je kombinacijom Aloe Vera Gel-a i niza prirodnih supstanci.

Kako Aloe Vera Gel-a ima izuzetan broj različitih dejstava na organizam čoveka, tako Forever Freedom u sastavu svog proizvoda sadrži i MSM, glukozamin sulfat, hondroitin sulfat, vitamin C kao i druge korisne prirodne supstance.

Glukozamin sulfat je komponenta kao prirodni sastojak hrskavice i veoma je važna u formiranju njene infrastrukture. Sa godinama se smanjuje sposobnost organizma da je sintetiše, pa je dopuna vrlo poželjna, jer oralno uzet glukozamin definitivno brže nalazi način da uđe u sastav hrskavice zgloba.

Sastav Forever Freedom-a

Hondroitin sulfat je prirodna komponenta hrskavice, formira matriks i u kombinaciji sa glukozaminom ima izuzetno snažan amortizujući efekat.

Takođe doprinosi viskozitetu sinovijalne tečnosti u zglobovima, čime sprečava oštećenja koja bi nastala kao posledica trenja kompatibilnih površina spojenih zglobom. Metil Sulfonil Metan (MSM) je komponenta koja ulazi u sastav svake ćelije u organizmu i neophodna je u procesu sinteze proteina.

Pomaže za formiranje vezivnog tkiva zglobova. Vitamin C je potreban za postizanje maksimalnih efekata komponente MSM. Veoma je značajan u produkciji kolagena, samim tim je neophodan u procesu formiranja  hrskavice.

Forever Freedom– opšta dejstva

 • Doprinosi u zadržavanju tečnosti za podmazivanje unutar zgloba i održavanju potrebne viskoznosti
 • U kombinaciji, glukozamin-sulfat, hondroitin – sulfat, vitamin C i MSM doprinosi zaštiti zglobova

Pozitivna dejstva Forever Freedoma

Idealan za vaše zglobove, ovaj fitnes napitak koji prijatno kombinuje aloe vera gel sa dobrim ukusom soka od pomorandže savršen je partner za aktivne ljude, sportiste i starije osobe.
Glavne mete njegova tri elementa prisutna u Forever Freedomu su kolagen, kosti i hrskavice.

GLUKOZAMIN

Iz porodice osamina, glukozamin, napravljen od glukoze, doprinosi pokretljivosti zglobova. Promoviše podmazivanje sinovijalne tečnosti i njeni efekti su korisni i za kosti i za hrskavicu.

HONDROITIN SULFAT

Hondroitin sulfat takođe igra važnu ulogu u pokretljivosti zglobova. To je komponenta koja održava snagu i fleksibilnost zglobova.

METIL SULFONIL METAN ILI MSM

Što se tiče metil sulfonil metana ili MSM-a, koji je prisutan u manjim količinama, koji je sumporna komponenta, ovaj drugi je jednako poznat po svojim pozitivnim efektima. Takođe doprinosi pravilnom funkcionisanju zglobova kao i njihovoj pokretljivosti.

ALOE VERA GEL

Aloe vera gel, u kombinaciji sa svoja tri elementa, čini Forever Freedom i predstavlja efikasno rešenje u održavanju pokretljivosti zglobova. Forever Freedom je proizvod izuzetnih kvaliteta koji je idealan za sportiste kako tokom treninga i takmičenja..

Forever Freedom – specifikacija i način upotrebe

 • Pakovanje 1 litar
 • Sastav: Aloe Vera gel, Stabilizovani gel iz unutrašnjeg dela listova aloje (Aloe arborescens Miller) 99,7%, Laskorbinska kiselina, antioksidans (askorbinska kiselina), regulator kiselosti (limunska kiselina).
 • Doziranje: 100 ml dnevno
 • Način upotrebe: Pre upotrebe promućkati i piti 15 min pre jela
 • Napomena: Posle otvaranja, proizvod popiti u roku od 30 dana uz držanje u frižideru. Proizvod nije namenjen dijagnozi, tretmanu, lečenju ili preventivi bilo koje bolesti. Preporuke su napisane isključivo na osnovu ličnih iskustava korisnika.
 • Ne sme se prekoračiti preporučena doza. Proizvod nije zamena za raznovrsnu ishranu i
  zdrav način života. Ne preporučuje se deci mlađoj od 12 godina, trudnicama, dojiljama i osobama
  preosetljivim na sastojke proizvoda
 • Serija: otisnuta na pakovanju
 • Upotrebljivo do: datuma otisnutog na pakovanju

Želite da poručite proizvod?
Budite slobodni da nam postavite i dodatna pitanja..