Forever Freedom

Forever Freedom sadrži bogate hranljive materije, neophodne za normalnu funkciju zglobova, vitamin C i MSM – prirodni izvor sumpora potreban organizmu za održavanje zdravog vezivnog tkiva i pokretljivosti zglobova.

 • Smanjuje tegobe kod artritisa i spondiloze
 • Smanjuje upalne procese u zglobovima
 • Neophodan kod svih sportskih povreda

 

BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu.
Pozovite naš call centar, saznajte cenu i ostvarite od 5 – 30% popusta!

Podelite:

Forever Freedom – Opis proizvoda

Forever Freedom je još jedan odličan proizvod od kompanije Forever Living Products. Nastao je kombinacijom Aloe Vera Gel-a i niza prirodnih supstanci koje svojim delovanjem daju odličan efekat kod tretiranja reumatskih i nereumatskih oboljenja tkiva i uopšte problema vezanih za ligamente, mišiće, zglobove, pa i tetive.

Kako Aloe Vera Gel-a ima izuzetan broj različitih dejstava na organizam čoveka, tako Forever Freedom u sastavu svog proizvoda sadrži i MSM, glukozamin sulfat, hondroitin sulfat, vitamin C kao i druge korisne prirodne supstance.

Glukozamin sulfat je komponenta kao prirodni sastojak hrskavice i veoma je važna u formiranju njene infrastrukture. Sa godinama se smanjuje sposobnost organizma da je sintetiše, pa je dopuna vrlo poželjna posebno kada se ima u vidu naučno potvrđena činjenica da oralno uzet glukozamin definitivno nalazi način da uđe u sastav hrskavice zgloba.

Sastav Forever Freedom-a

Istraživanjem je dokazano da je 1,2 dl freedoma ekvivalent dozi od 1400 mg ibuprofena u smirivanju bolova u zglobovima. Hondroitin sulfat je prirodna komponenta hrskavice, formira matriks i u kombinaciji sa glukozaminom ima izuzetno snažan amortizujući efekat.

Takođe doprinosi viskozitetu sinovijalne tečnosti u zglobovima, čime sprečava oštećenja koja bi nastala kao posledica trenja kompatibilnih površina spojenih zglobom. Metil Sulfonil Metan (MSM) je komponenta koja ulazi u sastav svake ćelije u organizmu i neophodna je u procesu sinteze proteina.

Pomaže za formiranje vezivnog tkiva zglobova. Ima snažno analgetičko i antiinflamatorno dejstvo. Vitamin C je potreban za postizanje maksimalnih efekata komponente MSM. Veoma je značajan u produkciji kolagena, samim tim je neophodan u procesu formiranja zdrave hrskavice.

Forever Freedom– opšta dejstva

 • Ubrzava rešavanje povreda ligamenata i zglobova
 • Smanjuje tegobe kod artritisa i spondiloze
 • Neophodan kod svih sportskih povreda
 • Smanjuje ograničenu pokretljivost zglobova
 • Štiti hrskavicu od oštećenja
 • Pomaže kod išijatikusa
 • Teniski lakat
 • Vraća pokretljivost
 • Pomaže kod kostobolje
 • Smiruje bolove koštanog-zglobnog sistema

Pozitivna dejstva Forever Freedoma

Pozitivna dejstva Forever Freedoma se vide u brzom oporavku oštećenih zglobova. Zahvaljujući Aloe Veri kao bazi ovog napitka i prirodnim dodacima msm kompleksa višestruko se ubrzava smanjenje bola kod tetiva i bolova zbog reumatskog artritisa.

Idealan za vaše zglobove, ovaj fitnes napitak koji prijatno kombinuje aloe vera gel sa dobrim ukusom soka od pomorandže savršen je partner za aktivne ljude, sportiste i starije osobe.
Glavne mete njegova tri elementa prisutna u Forever Freedomu su kolagen, kosti i hrskavice.

GLUKOZAMIN

Iz porodice osamina, glukozamin, napravljen od glukoze, pomaže u prevenciji određenih bolesti koje pogađaju zglobove, posebno osteoartritisa, koji često napada delove kukova i kolena. Promoviše podmazivanje sinovijalne tečnosti i njeni efekti su korisni i za kosti i za hrskavicu.

HONDROITIN SULFAT

Hondroitin sulfat takođe igra važnu ulogu u pokretljivosti zglobova. To je komponenta koja održava snagu i fleksibilnost zglobova. Kao i glukozamin, poznato je da hondroitin pomaže u usporavanju progresije simptoma osteoartritisa, ali i ranog starenja zglobnog tkiva.

METIL SULFONIL METAN ILI MSM

Što se tiče metil sulfonil metana ili MSM-a, koji je prisutan u manjim količinama, koji je sumporna komponenta, ovaj drugi je jednako poznat po svojim efektima ublažavanja bolova u zglobovima. Takođe doprinosi pravilnom funkcionisanju zglobova kao i održavanju njihovog zdravlja.

ALOE VERA GEL

Aloe vera gel, u kombinaciji sa svoja tri elementa, čini Forever Freedom i predstavlja efikasno rešenje u održavanju dobrog zdravlja zglobova. Forever Freedom je proizvod izuzetnih kvaliteta koji je idealan za sportiste kako tokom treninga i takmičenja, tako i za osobe koje pate od problema sa zglobovima.

Forever Freedom – specifikacija i način upotrebe

 • Pakovanje 1 litar
 • Sastav: Aloe Vera gel, Glukozamin sulfat, Hondroitin sulfat, Metilsulfonilmetanom (MSM) i C vitamin. Sadrži u minimalnim količina i morske ljuskare (jastog, kraba, kozice).
 • Doziranje: 100 ml dnevno
 • Način upotrebe: Pre upotrebe promućkati i piti 15 min pre jela
 • Napomena: Posle otvaranja, proizvod popiti u roku od 30 dana uz držanje u frižideru. Proizvod nije namenjen dijagnozi, tretmanu, lečenju ili preventivi bilo koje bolesti. Preporuke su napisane isključivo na osnovu ličnih iskustava korisnika.

Želite da poručite proizvod?
Budite slobodni da nam postavite i dodatna pitanja..