Vitolize men

Vitolize men je visoko efektivnu mešavinu moćnih biljaka u zaštićenoj mešavini, gde se nalazi maslinov i ulje semena bundeve.

 • Podrška zdravlju muškarca

BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu.
Pozovite naš call centar, saznajte cenu i ostvarite od 5 – 30% popusta!

Podelite:

Vitolize men – Opis proizvoda

Vitolize men predstavlja dodatak ishrani kompanije Forever Living Products. Formulisan sa biljnim sastojcima kao što su palmeto, pigeum i seme bundeve, Vitolize ima sve što je muškarcu potrebno. Idealna mešavina biljaka, vitamina, minerala i likopena pruža potpuno zdravlje muškarca.

Statistike kažu da 60 % mušaraca između 40 i 59 godina pati od benigne hiperplazije prostate ili jednostavno rečeno, uvećane prostate. Taj broj iznosi 75% za mušarce od 60 godina. Starenjem dolazi do opadanja nivoa testosterona. Ovo izaziva hiperprodukciju hormona dihidrotestosterona koji je glavni krivac za uvećanje prostate.

Vitolize men predstavlja uravnoteženu podršku za zdravlje prostate, dizajniranu isključivo za muškarce.

 • Prirodna podrška zdravlja prostate
 • Mešavina izbalansiranih, kritičnih hranljivih materija
 • Dizajniran posebno za zdravlje muškaraca
 • Bez glutena

 

Svi muškarci kada dođu u određene godine, moraju posvetiti pažnju ishrani, ali i zdravlju celog organizma. Kako ljudi stare uravnotežena ishrana i zdrav način života postaje sve važniji.

Forever Vit♂lize je dizajniran od temelja isključivo za muškarce. Sveobuhvatna formula kompanije FLP pomaže u podršci svemu, sa zadatkom da bude podrška zdravlju muškaraca i da potpomogne zdravu funkciju prostate. Ova ekskluzivna mešavina hranljivih sastojaka obezbeđuje muškarcima savršen balans vitamina, biljaka i minerala.

Zdravlje prostate je prioritet za mnoge odrasle muškarce, posebno one starije od 50 godina. Proizvod je sastavljen od pažljivo biranih sastojaka kako bi se pružila podrška organizmu na prirodan način. Pokazalo se da vitamini C, D i E, likopen, selen i cink pomažu u promovisanju zdrave prostate.

Dodatak likopenskog ulja, pigeuma i ulja semena bundeve pomaže u održavanju zdravog protoka mokraće.

Vitamin C – je jedan od najbitnijih vitamina i on je nadaleko čuven za dobro zdravlje. Vitamin C je snažan antioksidans i on formira glavni deo odbrambenog sistema našeg organizma koji se bori protiv štetnih efekata slobodnih radikala, ali i štiti od raznih oboljenja i kancera. Ovaj vitamin učestvuje u proizvodnji antistresnih hormona, koji su izuzetno važni posebno kod mušakaraca.

Likopen – je pigment koji daje povrće i voće, kao što su paradajz, ružičasti grejp i lubenica, njihova crvena boja. Istraživanja su pokazala da ima jake antioksidativne sposobnosti. Naučnici su dokazali da je ishrana bogata likopenom povezana sa manjim rizikom od raka prostate i kardiovaskularnih bolesti.

Selen – Zaključak raznih studija na temu oboljenja prostate su da visok nivo selena u krvi sam po sebi ne pruža garanciju manjeg rizika obolevanja od raka prostate, ali da kod velike grupe muškaraca može da ima zaštitino dejstvo protiv te bolesti.

Cink – Cink ima antioksidativna svojstva, štiti ćelije u telu od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima. Slobodni radikali mogu doprineti procesu starenja, kao i razvoju brojnih zdravstvenih problema, uključujući srčane bolesti i rak.

Ulje semena bundeve – Bundevino ulje je, sasvim opravdano, najpoznatije kao lek za uvećanu prostatu. Nažalost, uvećana prostata, pored niza neprijatnih simptoma, kao što su često i bolno mokrenje, znači i povećani rizik dobijanja urinarnih infekcija, a sve veći broj stručnjaka smatra, i raka prostate. Bundevino ulje je naročito bogato vitaminima A, E, C i K, a sveže ulje sadrži više od 60% nezasićenih masnih kiselina.

Vitolize for men – opšta dejstva

 • Prirodno rešenje za održavanje zdravlja prostate

Vitolize men – specifikacija i način upotrebe

 • Pakovanje: 60 tableta
 • Neto količina: 48 g
 • Sastojci: Maslinovo ulje (Olea europea), suvi ekstrakt ploda nara (Punica granatum) 15-20:1, L-askorbinska kiselina, holekalciferol, D-alfa-tokoferol, cink-glukonat, piridoksin-hidrohlorid, selenom obogaćeni kvasac, želatin, sredstvo za glaziranje: pčelinji vosak, emulgator: lecitin soje, zgušnjivači: glicerol i guma iz semena rogača.
 • Način upotrebe: Odrasli muškarci 2 kapsule dnevno.
 • Napomena: Ne sme se prekoračiti preporučena doza. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu ishranu i zdrav način života. Ne preporučuje se deci i osobama preosetljivim na sastojke proizvoda. Čuvati na suvom mestu na temperaturi do 25 °C, van domašaja dece.

Želite da poručite proizvod?
Budite slobodni da nam postavite i dodatna pitanja..