Forever Cardio Health

Cardio Health sa Q10 je specijalna formula osmišljena da bude lako rastvorljiva u našem Aloe Vera Gelu da bi obezbidila važne nutricione činioce za kardiovaskularno zdravlje.

 

 

BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu.
Pozovite naš call centar, saznajte cenu i ostvarite od 5 – 30% popusta!

Podelite:

Forever Cardio Health – Opis proizvoda

Forever Cardio Health je dodatak ishrani kompanije Forever Living Products.  Proizvod je napravljen za zdravlje i poboljšanje kardio-vaskularnog sistema sa dodatkom koenzima Q10.

Forever Cardio Health sa CoQ10 je specijalna formula napravljena tako da se rastvara u Aloe Vera Gel – u i obezbeđuje tri dodatka ishrani važna za zdravlje kardiovaskularnog sistema. Ovaj proizvod predstavlja izvor koenzima Q10 koji pospešuje efikasno funkcionisanje ćelija i obezbeđuje antioksidanse važne za srce.

Koenzim Q10 je veoma bitan za zdravlje kardio-vaskularnog sistema, jer je on jedini antioksidans koji naš organizam pravi, a lako se može rastvoriti u mastima. Koenzim Q10 je nadaleko čuven i kao dodatak u kremama za negu lica, ali i kao sastojak protiv starenja i oštećenja kože.

Sastav Cardio Health-a

Koncentracije CoQ10 (Koenzim Q10) opada kako naše telo stari, a to je upravo kada nam je najviše potreban. Zato je potrebno da nadoknađujemo ovaj enzim suplementima. Naš organizam mora da funkcioniše na pravilan način i bio zdrav. Koenzim Q10 ima zaista široku primenu kod kardio – vaskularnih bolesti, ali i kod stvaranja energije u ćelijama. Pomaže i oslobađanju organizma od štetnih slobodnih radikala.

Forever Cardio Health pospešuje pravilnu funkciju kardiovaskularnog sistema i pomaže da se održi zdrav nivo homocisteina u krvi. Poznato je da vitamini B, koje sadrži CardioHealth u obliku vitamina B6, B12, i folne kiseline, pomažu da se nivo homocisteina održi na normalnom nivou. Ovo je preduslov za održavanje normalne funkcije srca i krvnih sudova.

Forever Cardio Health takođe sadrži i ekstrakte lekovitih biljaka (seme grožđa, đumbir, bosvelu i list masline) za koje je u studijama potvrđeno da su korisni za kardiovaskularni sistem. Svemu ovome dodati su  i minerale koji su korisni za srce kao što su:

 • magnezijum
 • hrom
 • lecitin

Ovi minerali podmazuje krvne sudove i mobiliše masti, kao i aktivne antioksidanse u obliku vitamina C i E. Svi ovi sastojci su odlični, pogotovo ukoliko ih pomešate u čaši sa Aloe Vera Gelom i tako im dodate korisna svojstva čudotvornog lista aloje. Jednostavno sipajte, promešajte i popijte – vaše srce će vam biti zahvalno, radiće kao sat, bićete puni energije i spremni za sve izazove, a pored srca i vaša koža će Vam biti zahvalna što ste joj omogućili potrebne vitamine..

Cardio Health – specifikacija i način upotrebe

 • Pakovanje: 30 kesica
 • Sastav: fruktoza, koenzim Q10, L-askorbinska kiselina, smesa tokoferola, piridoksin-hidrohlorid,pteroilmonoglitaminska kiselina, cijanokobalamin, hrom-hlorid, magnezijum-citrat, suvi ekstrakt semena grožđa (Vitis vinifera) sa 95% proantocijanidina, suvi ekstrakt rizoma kurkume (Curcuma longa) 50-60:1 sa min. 95% kurkuminoida, smola bosvelije u prahu (Boswellia serrata), suvi ekstrakt lista masline (Olea europea) 10-12:1 sa 15% oleuropeina, Lecitin soje, emulgator: mikrokristalna celuloza i sredstvo protiv zgrudvavanja: silicijum-dioksid
 • Doziranje: 1 kesica dnevno
 • Način upotrebe: Razmutiti jednu kesicu u Aloe Vera Gel
 • Napomena: Ne sme se prekoračiti preporučena doza. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu ishranu i zdrav
  način života. Ne preporučuje se deci, trudnicama, dojiljama, osobama preosetljivim na sastojke proizvoda, osobama sa kamenom u žučnoj kesi, sa gastrointestinalnim problemima i na terapiji antikoagulansima.
  Čuvati na suvom mestu na temperaturi do 25oC, van domašaja dece.

Želite da poručite proizvod?
Budite slobodni da nam postavite i dodatna pitanja..