aloe vera

Šta je Aloe Vera sok?

Dobijamo česta pitanja: Šta je Aloe Vera sok, čemu služi i kakva su mu dejstva?

To je napitak dobijen iz lista biljke Aloe Vere. Ovo je gel, ali to nije klasičan sok kao kada recimo iscedimo limun,narandžu..

aloe vera sokovi
aloe vera sok

Kada presečemo list Aloja vere videćemo da je unutrašnji sastav želatinasta masa, odnosno gel. Unutrašnji gel je izuzetno bogat hranljivim materijama kao što su vitamini, minerali, enzimi, amino-kiseline …

Zahvaljujući svom sastavu, aloe vera sok doprinosi boljem imuno sistemu ljudi i životinja, a Aloe Vera biljku zovemo i čudesnom biljkom.

Doprinosi jačanje organizma i imuniteta, čisti crevne resice, čisti kožu i izuzetno pozitivno deluje na nju. 

aloe vera sok

Koji Aloe Vera sokovi postoje?

Kod nas možete pronaći nekoliko vrsta napitaka sa izuzetno visokim procentom udela Aloe Vera gela što nas čini jedinstvenim na tržištu.

Aloe vera sokovi:

Aloe Vera Gel

Čudesni list Aloe Vere sadrži preko 200 hranljivih sastojaka, uključujući 20 minerala, 12 vitamina i 18 amino kiselina. Naš Aloe Vera gel koriste svi oni koji žele da doprinose boljem sistemu za varenje, kao i da unaprede svoj energetski nivo.

 • Antioksidans
 • Imunostiumalns
 • Laksant – reguliše varenje i stolicu
 • Biostumulans

Pored toga što odlično čisti naš sistem za varenje, ali i celo telo, od svih štetnih materija koje unosimo u naš organizam, Aloe Vera gel daje obilje hranljivih materija. Ovim naše ćelije postaju čiste i site i vraćaju svoju prvobitnu funkciju.

Prema najnovojim naučnim istraživanjima, da korišćenjem upravo Aloe Vera gela, povećava bioraspoložvost hranljivih sastojaka tri puta. To znači da su hranljivi sastojci, u čak tri puta većoj količini apsorbuju iz sistema za varenje. Ovo dovodi do toga da se zbog povećane apsorpcije, korisne materije nalaze u većem procentu u krvi i bolje deluju na sve naše ćelije.

ALOE BERRY NECTAR

Aloe Berry Nectar

Izvrsnost Aloe Berry Nectar gela je u tome što je on obogacen slatkim ukusom prave jabuke i soka od brusnice, sadrzi visok nivo antioksidanata, vitamina C i A, kalijuma i pektina.

 • 90,7% čist gel iz unutrašnjosti lista aloje
 • Bez konzervansa
 • Bogat vitaminom C
 • Doprinosi zdravoj probavi
 • Doprinosi boljem imuno sistemu
 • Brusnica blagotvorno deluje na urinarni sistem
 • Doprinosi održavanju prirodnog energetskog nivoa
 

Ovo je hranljiva bomba koja ima zaista odličan ukus, prvenstveno zbog dodataka borovnice, brusnice i jabuke. Sadrži visok nivo antioksidanata, vitamina A i C, kalijuma i pektina.

aloe peaches

Aloe Peaches

Aloe Peaches ima senzacionalni ukus kao ni jedan drugi:

 • Čisti hranljivi komadići Aloe Vere okupani ukusom na suncu sazrelih breskvi.
 • Za lepšu kožu i sluzokožu
 • Bez dodatih konzervansa
 • Doprinosi zdravoj probavi
 

Sadrži čist Aloe Vera Gel sa dodatkom breskve. Primamljiv je kako deci tako i odraslima.

Ovaj napitak ima iste karakteristike kao i Aloe Vera Gel.

Ovom vitaminskom miksu Aloe Vere (91,1%) dodati su karotenoidi koji su neprocenjivi kao antioksidansi i izvor vitamina A, koji je neophodan za doprinos boljeg imunog sistema, kao i naše kože i sluzokože.

Aloe Vera poseduje sastojke za prirodno čišćenje organizma koji doprinose boljem sistemu za varenje da apsorbuje hranljive sastojke iz hrane koju unesemo u organizam u krvotok, a u isto vreme doprinose i razvoj dobrih bakterija.

Jedinstveni polisaharid, acemannan, i ostali hranljivi sastojci aloje doprinose boljem imuno sistemu.

forever aloe mango

Aloe Vera Mango

Dodali smo tropski doživljaj u naš najnoviji napitak od aloje! Iskusite savršeni spoj aloje (aloe vera) i prirodnog pirea manga u Forever Aloe Mango, koji sadrži sve blagodeti aloje, uz slasni tropski ukus.

Sve što volite kada je u pitanju aloja, u kombinaciji sa ukusnim, prirodnim mangom.

• 86% čist gel iz unutrašnjosti lista aloje
• bez dodatih konzervansa
• izvor vitamina C
• ukusan prirodni pire manga za bolji ukus

Forever Aloe Mango sadrži sve blagodeti našeg najprodavanijeg proizvoda Forever Aloe Vera Gela, uz 86% čiste aloe vere i odličnog ukusa prirodnog, tropskog voća manga. Voće manga je puno veoma hranljivih sastojaka i obiliuje veoma bitnim vitaminima kao što je vitamin C, koji doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i smanjenju umora i iscrpljenosti.

Voće koje se koristi za Forever Aloe Mango bere se u trenutku potpune zrelosti i o tome se vodi baš računa. Ovim se osigurava potpun ukus i sadržaj hranljivih sastojaka koji je na optimalnom nivou.

forever freedom

Forever Freedom

Forever Freedom sadrži bogate hranljive materije, neophodne za normalnu funkciju zglobova, vitamin C i MSM – prirodni izvor sumpora potreban organizmu za održavanje pokretljivosti zglobova.

 • Doprinosi pokretljivosti zglobova
 • Neophodan kod svih sportskih povreda
 

Forever Freedom je još jedan odličan proizvod od kompanije Forever Living Products. Nastao je kombinacijom Aloe Vera Gel-a i niza prirodnih supstanci.

Pozitivna dejstva Forever Freedoma se vide na mnogim primerima. Zahvaljujući Aloe Veri kao bazi ovog napitka i prirodnim dodacima msm kompleksa višestruko se ubrzava pokretljivost zglobova.

Aloja vera cena

Aloe Vera sok cena

 

Cene svih proizvoda možete pogledati na sledećem linku – Aloe Vera cena

Kontaktirajte nas za više informacija i ostvarite dodatni popust od 5 – 30%!

064/1993940

 
Blog je napisan na osnovu iskustva korisnika R.S.

 

Želite da poručite proizvod?
Budite slobodni da nam postavite i dodatna pitanja..