Šejk čokolada

Aloe šejk čokolada sa Aminoteinom je savršen dodatak vašem zdravom Forever Living načinu života. Prirodnog ukusa, protein dobijen iz biljaka sa ukusom čokolade. Kao jednostavan šejk za doručak ili večeru obezbeđuje 100% dnevnih potreba za 18 osnovnih vitamina i minerala.

Lako svarljiv, uz malo ugljenih hidrata, sadrži Aminotein, patentiran sistem enzima. Sa 17g proteina po porciji, ovaj ukusan šejk će lako prodrmati vašu ishranu i životne navike. Forever Lite Ultra je i ključan proizvod Forever Clean 9 programa. Pomoći će vam da preuzmete kontrolu nad svojim zdravljem i uputiti ka efikasnom i dugoročnom održavanju telesne težine.

 

BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu.
Pozovite naš call centar, saznajte cenu i ostvarite od 5 – 30% popusta!

Podelite:

Aloe Šejk Čokolada – Opis proizvoda

Aloe Šejk Čokolada je dodatak ishrani koji je napravila kompanija Forever Living Products. Proteinski šejk sa ukusom čokolade – Forever Lite Ultra Čokolada sa Aminoteinom je savršen dodatak vašem zdravom načinu života.

Aloe Šejk Čokolada (Forever Lite Ultra sa Aminoteinom) je proteinski šejk sa čokoladom koji objedinjuje nove pravce u razmišljanju sa novim tehnologijama kako bi vam pomogao da očuvate zdravu ishranu i zdrav način života.

Sastav Aloe Šejk Čokolada

Dve porcije Aloe Šejk sa čokoladom (Forever Lite Ultra Čokolada) dnevno, pripremljeno sa obranim mlekom kao što stoji u uputstvu, obezbeđuju svih 100% preporučenog dnevnog unosa vitamina i minerala.

Aloe šejk sa čokoladom obezbeđuje 18 važnih aminokiselina, uključujući esencijalne, neesencijalne, kao i aminokiseline razgranatog lanca. Forever Lite Ultra – proteinski šejk sa ukusom čokolade je i ključan proizvod Forever Clean 9 i F15 programa. Pomoći će vam da preuzmete kontrolu nad svojim zdravljem i uputiti ka efikasnom i dugoročnom održavanju Vaše telesne težine!

Protein je osnovni gradivni blok svake ćelije u vašem telu. Dijeta sa visokim sadržajem proteina može igrati važnu ulogu u gubitku težine tako što vam pomaže da kontrolišete želju za hranom i izgradite mišiće. Da biste izgradili i održali mišiće, vašem telu su potrebne aminokiseline koje se mogu dobiti samo iz proteina.

Aloe Šejk Čokolada je ukusan, svestran i jednostavan način da nahranite svoje telo sa 17 grama proteina vegetarijanskog porekla bez šećera, masti ili ugljenih hidrata. Ovo predstavlja hranljivu užinu sa divnim ukusom čokolade koja se meša sa mlekom ili vašom omiljenom zamenom bez mleka.

Svideće vam se način na koji se osećate kada Aloe Šejk Čokolada učinite delom svoje rutine upravljanja težinom i vežbanja! Dve porcije Forever Lite Ultra Chocolate napravljene od obranog mleka obezbeđuju 100% vaše dnevne preporučene vrednosti vitamina i minerala.

Ova ukusna mešavina za šejk obezbeđuje 18 važnih aminokiselina, uključujući esencijalne, neesencijalne i aminokiseline razgranatog lanca. Dodali smo prebiotička vlakna za još jedan sloj zaštite od neželjene želje za hranom i aminotein kako bismo sprečili nadimanje koje mogu izazvati druga proteinska pića.

Zapamtite, dobićete najbolje rezultate kada ovaj ukusni i pre svega moćni šejk kombinujete sa zdravom ishranom i redovnim treningom i vežbanjem.

Za one osobe koje žele da povećaju telesnu težinu savetuje se da se uzima kao među obrok. Za poslovne ljude je brz obrok koji će dati sve nutritivno vredne sastojke za ceo dan.

Aloe Šejk Čokolada – opšta dejstva

  • Proteinski šejk izuzetnog prijatnog ukusa
  • Dopuna ishrani kod izgradnje mišića
  • Zahvaljujući Aminoteinu, iskoristljivost proteina je izuzetno visoka
  • Ne sadrži laktozu ni holesterol
  • Jedini protein sa dokazanim kliničkim ispitivanjem

Forever Lite Ultra Čokolada – specifikacija i način upotrebe

  • Pakovanje: 375 g
  • Način upotrebe: 2/3 priložene merice (oko 16,75 g ) preprata razmutiti u 300 ml obranog mleka i popiti jedanput dnevno umesto obroka
  • Namena: Visoko proteinski nisko energetski dodatak ishrani za osobe na režimu za mršavljenje.
  • Čuvati na hladnom i suvom mestu
  • Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Proizvod nije zamena za raznovrsnu ishranu i zdrav život.

Želite da poručite proizvod?
Budite slobodni da nam postavite i dodatna pitanja..