.

Aloe Vera za kućne ljubimce

Forever Living Products nudi mnoge proizvode za negu ljudske kože, ali malo je poznato da ovaj brend takođe nudi proizvode za kućne ljubimce. Ovi proizvodi su prirodni i bezbedni za upotrebu, a mnogi vlasnici kućnih ljubimaca tvrde da su im pomogli da poboljšaju zdravlje svojih ljubimaca. U nastavku ćemo vam predstaviti neke od najboljih proizvoda koje Forever Living Products nudi za vaše kućne ljubimce.

Aloe Vera za kućne ljubimce

Forever Bright Toothgel

Aloe vera pasta za zube je izvrsna za zube pasa i mačaka. Ova pasta za zube sadrži aloju veru i propolis koji pomažu u održavanju zdravlja zuba i desni vaših ljubimaca. Zahvaljujući prirodnim sastojcima, ova pasta za zube neće izazvati nikakve neželjene efekte kod vaših ljubimaca. Osim toga, ova pasta za zube ima ukus peperminta, što će vašim ljubimcima pomoći da imaju svež dah.

Forever Arctic Sea

Drugi popularan proizvod je Forever Arctic Sea. Ovaj proizvod je izvrsna opcija za održavanje zdravlja srca i krvnih žila vašeg ljubimca. Forever Arctic Sea sadrži mešavinu ribljeg ulja, ulja liganja i maslinovog ulja, što ga čini bogatim izvorom omega-3 masnih kiselina. Ove masne kiseline su važne za održavanje zdravlja srca i krvnih žila, kao i za zdravlje mozga i živčanog sistema vašeg ljubimca.

Aloe Vera za kućne ljubimce

Aloe First

Aloe First je fenomenalan sprej iz prirode koji u sebi sadrži stabilizovani Aloe Vera Gel, propolis, alantoin i mnoge lekovite biljke iz prirode. U sveukupnom sastavu sprej pruža prvu liniju zaštite protiv manjih iritacija kože. Propolis povećava prirodna umirujuća i zaštitna svojstva gela Aloe vere na koži.

Forever Aloe First sprej je veoma efikasan preparat koji možete koristiti na koži i dlaci vaših ljubimaca. Zahvaljujući visokom procentu Aloe Vere (80%) obogaćene sa 11 biljnih ekstrakata, propolisom i alantoinom, osvežava i umiruje telo, obezbeđujući mu svu hidrataciju i hranljive materije koje su mu potrebne.

Aloe First se lako može koristiti na osetljivoj ili blago iritiranoj koži zbog neutralnog PH i nanošenja spreja. U Aloe Firstu nalazimo pčelinji propolis koji će pojačati umirujuće dejstvo Aloe Vere, a takođe i dezinfekciono sredstvo u slučaju da se Vaš pas ili mačka povredi. Prisutni alantoin je takođe poznat po svojim omekšavajućim i umirujućim svojstvima, idealan i za osetljivu kožu.

Jedan od najčešćih problema s kojima se susreću vlasnici kućnih ljubimaca su različite vrste infekcija, bilo da se radi o infekcijama uha, oka ili nekom drugom delu tela. U takvim situacijama, možete se osloniti na Forever Aloe First sprej. Ovaj proizvod je napravljen od 100% stabilizovane Aloe Vere, te sadrži prirodne sastojke koji su poznati po svojim antibakterijskim i antivirusnim svojstvima. Aloe First može pomoći u suzbijanju infekcija i u ubrzavanju zacjeljivanja rana.

Forever Bee Propolis

Forever Bee Propolis je prirodni proizvod koji sadrži propolis, smolu koju pčele koriste za zaštitu svojih košnica. Ovaj proizvod ima antibakterijska i antivirusna svojstva, a može se koristiti za tretiranje različitih problema kod kućnih ljubimaca. Na primer, može se koristiti kao pomoć kod kožnih infekcija, problema disajnih puteva i drugih problema.

Aloe Vera za kućne ljubimce

Forever Aloe Vera Gel

Forever Aloe Vera Gel je napitak koji sadrži 100% stabilizovanu aloe veru. Ovaj napitak je izuzetno koristan za jačanje imunološkog sistema vaših ljubimaca i poboljšanje njihove opšte dobrobiti. Takođe, ovaj napitak može pomoći u rešavanja problema sa varenjem i zatvorom kod pasa i mačaka.

Ovaj proizvod je izvrsna opcija za održavanje zdravlja i dobrobiti vašeg ljubimca. Aloe Vera Gel je bogat hranjivim sastojcima koje podržavaju opšte zdravlje, imunološki sistem i probavni trakt vašeg ljubimca. Takođe, ovaj proizvod može pomoći u smanjenju upala, ubrzavanju zaceljivanja rana i održavanju zdrave kože i dlake.

Forever Freedom

Forever Freedom je napitak koji sadrži 100% stabilizovanu aloe veru i glukozamin sulfat, a koristi se za ublažavanje bolova u zglobovima kod kućnih ljubimaca.

Forever Freedom proizvod sadrži glukozamin i kondroitin, koji su važni za održavanje zdravlja zglobova, kao i MSM (metilsulfonilmetan) koji može pomoći u smanjenju upala i bolova. Ovaj proizvod može biti posebno koristan za starije pse ili za one koji pate od problema sa zglobovima.

Forever Active Probiotic

Za pomoć u održavanju zdravog probavnog sistema vašeg ljubimca, Forever Living Products nudi i Forever Active Probiotic. Ovaj proizvod sadrži probiotike koji mogu pomoći u održavanju zdrave crevne flore vašeg ljubimca. Probavni sistem vašeg ljubimca je važan za opšte zdravlje, a probiotici mogu pomoći u održavanju ravnoteže crevne flore, što može smanjiti rizik od raznih problema s probavom.

Aloe Vera za kućne ljubimce

Forever ImmuBlend

Za pomoć u održavanju zdravog imunološkog sistema vašeg ljubimca, Forever Living Products nudi i proizvod Forever Immublend. Ovaj proizvod sadrži mešavinu prirodnih sastojaka, kao što su beta-glukani, aloe vera, ehinacea i mnogi drugi, koji su poznati po svojim imunostimulacijskim svojstvima. Forever Immublend može pomoći u povećanju otpornosti vašeg ljubimca na različite bolesti i infekcije.

Šampon Aloe jojoba

Šampon Aloe Jojoba je kao što i sam naziv kaže šampon namenjen za negu dlake i kože glave koji je proizvela kompanija Forever Living Products. U pitanju je proizvod koji u sebi ima čist Aloe Vera Gel sa dodatkom jojobe, sastojka koji je izuzetno važan za kosu.

Ovaj prirodni šampon postaće Vam odlična zamena za sve hemijske šampone koje svi koristimo i tako će Vam Vaši ljubimci biti zahvalni.

Stabilizovani Aloe Vera Gel u proizvodu šampon Aloe Jojoba, blagotvorno deluje na dlaku i kožu glave pasa. Šampon Aloe Jojoba, je šampon namenjen svim tipovima dlake, tako da ga može koristiti za Vašeg ljubimca.

Svi hranljivi i vitaminski sastojci koji se nalaze u Aloe Vera biljci direktno deluju na dlaku životinje, te na taj način dlaku održavaju zdravom, a ujedno i čuvaju i neguju kožu glave.

Aloe Vera za kućne ljubimce (5

Kao što vidite, Forever Living Products nudi mnoge korisne proizvode za vaše kućne ljubimce. Svi ovi proizvodi su napravljeni od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka, te su potpuno sigurni za upotrebu.

Bez obzira na to trebate li pomoć u održavanju zdravlja kože, dlake, zglobova ili probavnog sistema vašeg ljubimca, Forever Living Products ima proizvod koji vam može pomoći.

Korišćenje ovih proizvoda u kombinaciji s pravilnom prehranom i redovitim veterinarskim pregledima, može pomoći u održavanju zdravlja vašeg ljubimca dugoročno. Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodima za kućne ljubimce koje nudi Forever Living Products, uvek nam se možete obratiti za savet – kontakt.

Blog je napisan na osnovu iskustva korisnika R.S.

Želite da poručite proizvod?
Budite slobodni da nam postavite i dodatna pitanja..