.

Kids vitamini | Vitamini od rođenja do zrelog doba

Kids vitamini – Kako deca rastu, važno je da dobijaju vitamine i minerale potrebne za optimalno zdravlje i razvoj. Dobra vest je, prema „Akademiji za ishranu i dijetetiku“, vitaminski ili mineralni suplement obično nije neophodan za zdravu decu koja jedu dobro izbalansiranu ishranu. Međutim, za neku decu, multivitaminski dodatak može pomoći da se popune praznine i obezbedi pravilan rast i razvoj.

Kids-vitamini

Mnogi pedijatri ističu da je svakako bolje da se dete hrani putem svakodnevne ishrane, voća i povrća, ali naravno da postoje slučajevi u kojima je suplementacija neophodna.

Takvi primeri uključuju:

.

Ako vaše dete spada u bilo koju od gore navedenih kategorija, forever kids vitamini mogu pomoći da se popune praznine u ishrani i osigura pravilan rast i razvoj dečijeg organizma.

Kada tražite najbolji dodatak za vaše dete i porodicu, postoji nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir, uključujući kvalitet i bezbednost, sastojke, ključne hranljive materije i doziranje.

Forever Kids su multivitaminsko-mineralne tablete za žvakanje bez šećera, konzervansa i drugih veštačkih sastojaka, prijatne prirodne arome gvožđa i breskve.

Koji vitamini su potrebni za razvoj dece?

Vitamini i minerali su supstance koje se nalaze u hrani koju jedemo. Našem telu su potrebni vitamini i minerali, kako bi organizam pravilno funkcionisao. Kada su u pitanju vitamini, svaki od njih ima posebnu ulogu. Na primer:

.

Kids vitamini

Vitamini se nalaze u vodi i masti

Postoje dve vrste vitamina:

Kada jedete hranu koja sadrži vitamine rastvorljive u mastima, vitamini se skladište u masnim tkivima u vašem telu i u jetri. Oni su skladišteni u vašoj masnoći dok vašem telu ne budu potrebni.

Vitamini rastvorljivi u mastima se rado čuvaju u vašem telu dugo vremena. Zatim, kada dođe vreme da se koriste, specijalni provodnicu u vašem telu ih odvode tamo gde su potrebni. Svi vitamini A, D, E i K su vitamini rastvorljivi u mastima.

Vitamini rastvorljivi u vodi su različiti. Ovi vitamini se rastvaraju u vodi. Kada jedete hranu koja sadrži vitamine rastvorljive u vodi, vitamini se ne skladište u vašem telu. Umesto toga, oni putuju kroz vaš krvotok. Šta god vaše telo ne iskoristi, izlazi kada urinirate.

Kids vitamini

Dakle, vitamine rastvorljive u vodi treba često zameniti, jer se ne zadržavaju u organizmu! Ova gomila vitamina uključuje vitamin C i veliku grupu vitamina B — B1 (tiamin), B2 (riboflavin), niacin, B6 (piridoksin), folnu kiselinu, B12 (kobalamin), biotin i pantotensku kiselinu.

Kids vitamini zadovoljavaju vaše potrebe

Vaše telo je jedna moćna mašina, sposobna da samo obavlja sve funkcije, ali kada su u pitanju vitamini, svakako se može pomoći. Tu dolazi hrana. Vaše telo može da dobije vitamine koji su mu potrebni iz hrane koju jedete, jer različita hrana sadrži različite vitamine.

Ključno je da jedete raznovrsnu hranu da biste dobili asortiman vitamina. Iako neka deca svakodnevno uzimaju vitamine, većini dece nije potreban, ako jedu raznovrsnu zdravu hranu.

Forever Kids vitamini su dodatak ishrani u vidu vitamina za zdravlje naše dece. Svakom roditelju je najvažnije da su mu deca zdrava. Kids vitamini su multivitaminske tablete za žvakanje koje je napravila kompanija Forever Living Products, sa ciljem da ljudi, a prvenstveno deca, u svoj organizam na jednostavan unesu sve potrebne minerale i vitamine koje su mu potrebni za normalno funkcionisanje organizma.

Kids vitamini

Posebnu pažnju na ovaj proizvod privlači činjenica da su ovo potpuno prirodne tablete, bez konzervansa, šećera i drugih veštačkih sastojaka.

Da bismo uneli dovoljnu količinu vitamina i potrebnih nutritienata iz voća i povrća, morali bismo u toku dana da ga jedemo najmanje 6-7 puta. Verujemo da retko ko od nas zaista uspeva da postigne tako nešto. Brz način života, ali i činjenica da voće i povrće koje dolazi na naše trpeze nije više domaće odgajano i da postoji velika količina GMO hrane. Voće i povrće koje je sasvim sazrelo, ima sve potrebne hranljive sastojke koji su adekvatni i neophodni za naš organizam kako bi on normalno funkcionisao i pravilno se razvijao.

Zato su tu Kids tablete, napravljenje specijalnom novom tehnologijom. Ona je omogućila da sve neophodne hranljive materije iz prirode ostanu sačuvane u obliku kakvom su u prirodi.

Forever Kids vitamini – opšta dejstva

Blog je napisan na osnovu iskustva korisnika R.S.

Želite da poručite proizvod?
Budite slobodni da nam postavite i dodatna pitanja..