Forever Garlic Thyme

Forever Garlic Thyme – Iako su ove kapsule bez mirisa u sebi sadrže ekvivalent 1000 mg svežeg belog luka i majčinu dušicu.

 • Jak antioksidans
 • Bolje funkcionisanje sistema za varenje

 

BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu.
Pozovite naš call centar, saznajte cenu i ostvarite od 5 – 30% popusta!

Podelite:

Garlic Thyme – Opis proizvoda

Garlic Thyme predstavlja dodatak ishrani kompanije Forever Living Products. Ovaj proizvod koji u sebi sadrži biljke koje su preko 2 milenijuma poznate po svojoj lekovitosti – beli luk i majčinu dušicu. Na egipatskom papirusu iz 1500. godine pre n.e. navedena su 22 zdrava načina upotrebe belog luka u ishrani. Kompanija Forever Living Products je napravila kapsule, koje su bez mirisa. Svi znamo kako beli luk ima veoma specifičan miris i mnogi ga svrstavaju u neprijatan.

Tako da Garlic Thyme možete koristiti bez straha da ćete se osećati na beli luk, a ujedno ćete uneti sve one hranljive materija koje ima, a ima ih preko 200.

Sastav Garlic Thyme-a

U današnje vreme počinjemo da shvatamo mehanizme delovanja belog luka i majčine dušice. Beli luk i majčina dušica: dva snažna antioksidansa koja se nalaze u Forever Garlic-Thymeu, u kombinaciji čine snažnu preporuku u održavanju dobrog zdravlja. Kada se beli luk zareže ili zgnječi, enzimi proizvode snažan agens. Istraživanja su pokazala da ostali sastojci belog luka pomažu metabolizmu u sagorevanju masnoća i štite organizam od uticaja slobodnih radikala.

Koliko je beli luk odličan za organizam govori i činjenica da se upravo on koristio kao antiseptik i antibiotik u Prvom svetskom ratu.  Beli luk je odličan prirodni antibiotik koji čisti krvne sudove, izbacuje toksine, snižava pritisak i visok holesterol, deluje protiv gljivica, a posebno kod kandide. Koristi se kod raznih kožnih oboljenja i drugih stanja i tegoba.

Garlic Thyme – opšta dejstva

 • Uništava patološke mikroorganizme (bakterije, gljivice i crvene parazite)
 • Povoljno utiče na razne promena na koži
 • Bitan za bolje funkcionisanje sistema za varenje
 • Rešava problema sa kandidom

Garlic Thyme – specifikacija i način upotrebe

 • Pakovanje: 100 kapsula
 • Neto količina: 29 g
 • Sastav: tečni koncentrat belog luka (Allium sativum) 100:1, list timijana (Thymus vulgaris) u prahu, repičino ulje, želatin, prečišćena voda, humektant: glicerol, emulgator: sojin lecitin, sredstvo za glaziranje: pčelinji vosak, zgušnjivač: guma iz semena rogača.
 • Način upotrebe: 1 kapsula dnevno posle obroka
 • Napomena: Ne sme se prekoračiti preporučena doza. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu ishranu i zdrav
  način života. Proizvod nije namenjen deci, trudnicama, dojiljama i osobasma preosetljivim na njegove sastojke.
  Čuvati na suvom mestu na temperaturi do 25 °C, van domašaja dece.

Želite da poručite proizvod?
Budite slobodni da nam postavite i dodatna pitanja..