Forever iVision

Predstavljamo vam Forever iVision, najnoviji dodatak ishrani koji je osmišljen da vam pomogne u prihrani i zaštiti očiju. Formula je prepuna vitamina, snage antioksidanasa, bilja i naučno unapređenih sastojaka u svrhe moderne, celokupne zaštite očiju.

Zaokružena pomoć vidu za digitalno doba.

 • Pomoć zdravijem vidu
 • Smanjuje uticaj plave svetlosti od digitalnih uređaja
 • Poboljšava brzinu obrade vizuelnih informacija
 • Obezbeđuje sva tri karetonioda koji su neophodni za zdravlje očiju

U današnje digitalno doba, naše oči se naprežu kao nikada do sada. Na njih se oslanjamo kada treba filtrirati UV zrake i zagađenje, ali su one takođe satima izložene veštačkoj plavoj svetlosti koja stiže iz mobilnih uređaja, računara i televizora svakog dana.

Voditi računa o očima je važnije nego ikada da bi se izbegao umor i dugotrajna šteta. I dok je ispravna ishrana idealna prva linija odbrane, većina planova ishrane ne uspeva da obezbedi preporučene količine hranljivih materija i antioksidanasa koji su dobri za zdravlje očiju.

BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu.
Pozovite naš call centar, saznajte cenu i ostvarite od 5 – 30% popusta!

Podelite:

Forever iVision – Opis proizvoda

Forever iVision dodatak ishrani nudi Vam mogućnost da sačuvamo vid i popravimo i poboljšamo funkcije ovog po mnogima jednog od najvažnijih organa. U današnje digitalno doba, naše oči se naprežu kao nikada do sada. Često se dešava da oči budu umorne, preopterećene, ali i veoma oštećene.

Na naš vid se se oslanjamo kada treba filtrirati UV zrake i zagađenje, ali su one takođe satima izložene veštačkoj plavoj svetlosti koja stiže iz mobilnih uređaja, televizora i računara svakog dana. Voditi računa o očima je postalo važnije nego ikada, jer briga o njima (izbegavanje umora) može dovesti do sprečavanja i dugotrajne štete.

Prava i ispravna ishrana je idealna prva linija odbrane.  Većina planova ishrane ne uspeva da obezbedi preporučene količine hranljivih materija i antioksidanasa koji su dobri za zdravlje očiju. Kompanija Forever Living Products napravila je Forever Vision, dodatak ishrani koji hrani i čuva naše oči.

Kada shtvaimo da su oči veoma važan organ u našem telu, slično kao i svaki drugi organi poput mozga, srce, jetre i kože dolazimo na pravi i zdrav životni put. Forever Vision je dodatak ishrani koji je namenjen da naše oči čuva, prehranjuje hranljivim materijama, i da ne dozvoljava spoljnim uticajima da prave oštećenja.

Sastav i benefiti Forever iVision

Ekstrakt borovnice obezbeđuje antioksidativna jedinjenja koja igraju važnu ulogu u zdravlju očiju. Beta-karoten je takođe uključen kao prirodni vitamin A, hranljiva materija koja se nalazi u šargarepi i drugoj hrani koja podržava zdravlje očiju i vid. iVision pojačava svoju moć dodatkom cinka, koji vitamin A čini biodostupnijim i pomaže u održavanju zdravog vida.

Sa današnjim savremenim izazovima, suplementi za oči nisu samo za odrasle koji žele da zaštite svoje oči od makularne degeneracije povezane sa uzrastom. Tinejdžeri i odrasli svih uzrasta mogu imati koristi od Forever Vision-a, da povećaju brzinu vizuelne obrade i pomognu u obnavljanju makularnih pigmenata.

Ovaj proizvod poboljšava i vreme oporavka od odsjaja i pomaže u borbi protiv izlaganja UV i plavoj svetlosti. Sa naprednim sastojcima koje obezbeđuje Forever Vision, jasno ćete videti zašto je ovo savršen dodatak za digitalno doba.

Forever iVision – opšta dejstva

 • Odličan antioksidans za oči
 • Štiti mrežnjaču
 • Hrani rožnjaču
 • Održava i čuva dobar vid
 • Poseduje hranljive sastojke koji utiču na sve segmente čula vida

Forever iVision – specifikacija i način upotrebe

 • Pakovanje: 60 tableta
 • Sastav: Vitamin A (kao beta-karoten), vitamin C (kao askorbinska kiselina), vitamin E (kao d-alfa tokoferil sukcinat), cink (kao cink nitrat), bakar (kao bakar glukonat), esktrakt borovnice (vaccinium myrtillius), cistein (kao acetil-cistein), ekstrakt cveta nevena (tagetes erecta), astaksantin (iz mikro alge), koren rezveratrola (polygonum cuspidatum), dikalcijum fosfat, mikrokristalna celuloza, kroskarameloza sodium, stearinska kiselina, silikon dioksid
 • Način upotrebe: Popiti sa vodom
 • Doziranje: 2 tablete dnevno
 • Čuvati na suvom i tamnom mestu

Želite da poručite proizvod?
Budite slobodni da nam postavite i dodatna pitanja..