Fields of Greens

Fields of Greens – Unesite u svoj organizam vitamine, minerale, proteine koji vam zbog brzog života nedostaju.

 • Pomaže u regulaciji metabolizma

 

BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu.
Pozovite naš call centar, saznajte cenu i ostvarite od 5 – 30% popusta!

Podelite:

Fields of Greens – Opis proizvoda

Forever Fields of greens je prirodni dodatak ishrani namenjen stimulisanju vašeg digestivnog sistema. Ovaj aloe vera proizvod u sebi sadrže mlado lišće pšenice, lucerke i ječma, ali i kajensku papriku (posebna vrsta čili paprike) i med. Ovaj proizvod je koktel „bomba“ puna vitamina, minerala, amino-kiselina i antioksidanata koji su izuzetno zdravi i važni za Vaš organizam.

Proizvod kompanije Forever Living products Fields of Greens je upravo ono što nam treba da održimo naš organizam zdravim. Utiče na podizanje imuniteta i rešavanje probleme metabolizma, da poboljšamo sam krvotok i cirkulaciju i samo stanje organizma.

Kada smo blii deca, svi smo od roditelja i baka dobijali zeleno povrće. Danas za pripremu potrebnog zeleniša malo ko ima vremena, a pogotovu je sve GMO i dosta toga je veoma zagađaneo. Našem organizmu je sve to potrebno za održavanje  zdravlja, noramlan rad i poboljšanja psihofizičke kondicije, ali i podizanje odbrambene sposobnosti organizma.

Dovoljna je samo jedna tabletu Forever Fields of Greens-a, dva puta dnevno Vaš organizam će biti snabdeven svime što mu je potrebno. Organizam dobija sve korisne sastojke mladih prirodnih izdanaka – vitamine, belančevine, aminokiseline, enzime, antioksidanse i hlorofil.

Fields of Greens – opšta dejstva

 • Pomaže regulaciji metabolizma
 • Pomaže kod regulacije telesne težine
 • Hrani ćelije u Vašem organizmu
 • Deluje kao antioksidans
 • Veoma bogata, prirodna ishrana na ćelijskom nivou

Fields of Greens – sastav

U nastavku ćemo Vam napisati nešto više o sastojcima ovog sjajnog proizvoda:

 • Ječmena trava – je dobra drugarica pšenične trave, koja se, takođe, konzumira kao superhrana. Kao i pšenična trava ječmena sadrži mnogo hlorofila, koji važi za odličnog čistača krvi, koji vam istovremeno popravlja krvnu sliku, pomaže da povećate nivo hemoglobina. Ima antivirusna dejstva, koristi se kod regulisanja probave i izbacivanja toksina iz organizma, kod alkalizacije organizma, pruža prirodnu i zdravu energiju. bori protiv štetnih slobodnih radikala koji kontaminiraju telo. Slobodni radikali su odgovorni za razvoj višestrukih bolesti uzrokovanih oksidativnim stresom, a ječmena trava sadrži enzime koji uništavaju te slobodne radikale.
 • Pšenična trava je bogat izvor vlakana i proteina koji doprinose rastu i održavanju mišićne mase i zdravlja kostiju. Jedan je od najbogatijih izvora vitamina A, C, E, K i širokog spektra vitamina B. Svetlo zelena boja organske pšenične trave u prahu potiče od prisustva hlorofila,a sadrži i karotenoide, pigmente koji su odgovorni za žutu, crvenu i narandžastu boju biljaka. Zbog visokog hlorofila vrlo je cenjena dopuna ishrani. Hlorofil, biljna krv, je po svojoj molekularnoj građi slična ljudskoj krvi. Razlika je u tome što hlorofil sadrži atomsko jezgro magnezijuma, a hemoglobin atomsko jezgro gvožđa. Hlorofil i proteini daju hemoglobin od koga se sastoji 75% naših ćelija.
 • Lucerka – Hlorofil kojim lucerka obiluje, je poznat po tome što čisti krv i povećava nivo kiseonika u krvi. Detoksikuje organizam, izvlači toksine iz jetre i time poboljšava funkciju jetre, stoga se alfalfa koristi za oporavak i čišćenje organizma, nakon uzimanja lekova, kao zaštita nakon uklanjanja amalgamskih plombi i tokom lečenja zavisnosti od alkohola. Vezuje za sebe i izbacuje teške metale, alkalizuje organizam, deluje kao antioksidans i bori se protiv infekcija u organizmu. Poznato je da kiselost organizma može negativno uticati na naše zdravlje jer podstiče rast bakterija, gljivica, virusa i parazita, hlorofil alkalizuje organizm, stvarajući nepovoljne uslove za navedene patogene.
 • Kajenska paprika (vrsta čili paprike) u svom sastavu ima vitamine A, E, K, C, riboflavin, tiamin i niacin, minerale gvožđe, fosfor, magnezijum, kalcijum, mangan i selen. Otvara apetit, pomaže varenju, štiti od kardiovaskularnih i gastrointestinalnih bolesti, smanjuje loš holesterol. Vitamin P je najbolje sredsto za jačanje sitnih krvnih sudova, za održavanje njihove elastičnosti. Kapsaicin leči glavobolju u predelu slepoočnica i očiju.
 • Med kao što je poznato je odličan izvor raznih vitamina, minerala i amino-kiselina. Dugo vremena se med koristi kao izvor energije i jedan je od najvažnijih pčelinjih proizvoda.

Fields of Greens – specifikacija i način upotrebe

 • Pakovanje: 80 tableta
 • Sastav: Lišće ječmene trave u prahu, lišće pšenične trave u prahu, lišće lucerke u prahu, plod paprike u prahu, med, sorbitol, magnezijum stearat, stearinska kiselina, silicijum dioksid
 • Doziranje: 1 tableta 2 puta dnevno
 • Proizvod nije namenjen dijagnozi, tretmanu, lečenju ili preventivi bilo koje bolesti. Preporuke su napisane isključivo na osnovu ličnih iskustava korisnika

 

Želite da poručite proizvod?
Budite slobodni da nam postavite i dodatna pitanja..