Forever Active HA

Forever Active HA predstavlja jedinstvenu formulu hijaluronske kiseline – molekula male težine sa hidratantnim i lubrikantnim svojstvima, i uz dodatak ulja đumbira i kurkume ga čini najmoćnijim dijetetskim proizvodom za zglobove i negu kože, a trenutno dostupnom па tržištu.

Hijaluronska kiselina (HA) је specijalni protein, koji naše telo proizvodi radi podmazivanja zglobova i mišića, kao i da bi obezbedilo adekvatnu hidrataciju kože. Kako starimo, naš organizam proizvodi sve manje HA. Sa gubljenjem НА, zglobovi gube prirodno mоć podmazivanja, a koža postaje grublja i suvlja.

BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu.
Pozovite naš call centar, saznajte cenu i ostvarite od 5 – 30% popusta!

Podelite:

Forever Active HA– Opis proizvoda

Active HA je dodatak ishrani kompanije Forever Living Products namenjen za dobru pokretljivost zglobova i hidratantnost kože. Ovaj proizvod predstavlja jedinstvenu formulu hijaluronske kiseline – molekula male težine sa hidratantnim i lubrikantnim svojstvima. Uz dodatak ulja đumbira i kurkume ga čini najmoćnijim dijetetskim proizvodom za zglobove i negu kože trenutno dostupnom na tržištu.

Hijaluronska kiselina je upravo ta koja je zaslužena za pokretljivost zglobova, ali i jedan je od ključnih faktora za lepu i negovanu kožu. Ova kiselina se nalazi svuda u našem organizmu, i naše telo je prirodno proizvodi. Nedostak našeg organizma je što se sposobnost kreiranja sa godinama smanjuje. Smanjenjem količine HA naši zglobovi ostaju bez prirodnog podmazivanja, a koža postaje gruba i suva.

Do nedavno HA je morala biti unošena injekcijama i veoma je zastupljena u estetskoj hirurgiji, kao i u kozmetičkim preparatima za negu kože. Naš probavni sistem ne može da apsorbuje u prirodnom obliku, ali zahvaljujući INJUV procesu HA se sada može koristiti oralno u vidu tableta.

Active HA su upravo tablete pomoću kojih unosite hijaluronsku kiselinu kao dodatak ishrani. Forever Active HA je proizvod uz pomoć kojeg ćete moći da imate lepo i negovano lice, ali i da se bez tegoba krećete i šetate.

Active HA – opšta dejstva

  • Utiče na zatezanje kože
  • Obezbeđuje vlažnost kože
  • Obezbeđuje podmazanost zglobovima
  • Stimuliše bolju pokretljivost zglobova.

Active HA – specifikacija i način upotrebe

  • Pakovanje: 60 kapsula
  • Sastav: Injuv kompleks hijaluronske kiseline, ulje od korena đumbira, koren kurkume u prahu, sojino ulje, želatin, glicerin, žuti pčelinji vosak, maltodekstrin, prečišćena voda, cink oksid i lecitin.
  • Doziranje: 1 tableta 2 puta dnevno.
  • Način upotrebe: Popiti sa vodom.
  • Napomena: Čuvati na suvom i tamnom mestu. Proizvod nije namenjen dijagnozi, tretmanu, lečenju ili preventivi bilo koje bolesti. Preporuke su napisane isključivo na osnovu ličnih iskustava korisnika.

Želite da poručite proizvod?
Budite slobodni da nam postavite i dodatna pitanja..